lauantai 18. maaliskuuta 2023

KUUSYSI

Oikein on, että maamme vaaleissa kukaan ehdokas ei saa ehdokasnumerokseen numeroa 1, koska asiaa pidetään epäreiluna muita ehdokkaita kohtaan. Sen sijaan vääryys, jonka laki sallii, on, että maamme vaaleissa on edelleenkin käytössä kaksimielisiä ajatuksia ja hilpeyttä synnyttävä numero 69, ja tämän asian saanee tulevissa vaaleissa tuta elinkeinoministeri Mika Lintilä joko kielteisesti tai myönteisesti, jolle tuo arveluttava numero on numeroarvonnassa osunut.

Lintilä on viime aikoina muutenkin joutunut median ajojahdin kohteeksi, koska puolustusministeri Kaikkosen kaa puolustusvoimain lentokoneessa nautittuja lonkerotölkkejä olikin kaksi eikä yksi, kuten ministeri ensiksi muisti. Arvovaltainen ja tavallisesti luotettava Seiska-lehti on myös epäillyt Lintilää siitä, ettei hän ainakaan ihan kaiken aikaa olisi malttanut pitäytyä yksiavioisuuteen, ja tuo numero 69 saattaa synnyttää konservatiivisten suokustalaisten keskuudessa pahennusta.

Muistanpa, miten jokunen vuosi sitten joidenkin eduskuntavaalien alla maamme kouluissa oppilaat opiskelivat demokratiaa ja äänestivät leikisti oikeita ehdokkaita. Sillä kertaa jonkin kommunistisen puolueen ehdokas nautti hämmästyttävää joukkokannatusta varsinkin ammattikoululaisten keskuudessa. Jotkut päivystävät dosentit pohtivat asiaa ja tulivat siihen johtopäätökseen, että maamme työläisnuoriso on heräämässä yhteiskunnallisessa mielessä.

Itse kyllä tajusin heti, ettei maamme työläisnuoriso ollut heräämässä yhteiskunnallisessa mielessä, vaan pikemminkin seksuaalisessa mielessä, koska suurta kannatusta nauttineen kommunistin numero oli tuo jo aiemmin mainitsemani 69.
https://keskusta.fi/eduskuntavaalit-2023/ehdokkaat/vaasan-vaalipiiri/mika-lintila/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti