lauantai 10. elokuuta 2024

Tuomionpäivän saarnaajat

Sananvapaus näyttää saaneen kolauksen maassamme, koska Youtube on poistanut huomattavan savolaisen yhteiskunnallisen ajattelijan Ano Turtiaisen videotuotannon. Itse olen Anon videoita katsellut selkäkeikkanauruja päästellen, koska tahaton komiikka on huumorin paras, vaikkakin vaikein muoto.

Turtiainen oli viime aikoina videoissaan keskittynyt korostamaan sitä, että maapallo ei ole pallo, vaan kiekko ja että Nasa valehtelee tässä asiassa kansalle. Myöskin Tukholman profetia on ollut paljon esillä hänen videoissaan. Tuo profetiahan lupaa verta, hikeä, kyyneleitä sekä tulta ja tulikiveä tälle kansalle, mutta en muista kuitenkaan heinäsirkoilla tai paiseilla pelotellun. Oikeauskoisen ihmisen ei kuitenkaan tarvitse olla peloissaan, koska he perivät maan.

Koska Turtiainen on Savon poikia, jää vastuu hänen ymmärtämisestään kuulijalle ja ainakaan miehen kotikunnassa Juvalla, jossa hänet hyvin tunnetaan, ei olla häntä otettu kovin vakavasti, koska tämä Valta Kuuluu Kansalle-puolueen ehdokas sai viime eduskuntavaaleissa vain noin 30 ääntä.

Mutta ei ole Ano Turtiainen mielipiteineen yksin tässä maailmassa, sillä tv:ssä näytettiin juuri dokumentti Usa:n äärioikeistoon liittyvästä evankelikaalisesta liikkeestä ja ihan samoja asioita senkin suuntauksen saarnaajat levittävät Juvan miehen kanssa. Ydinsotaakaan ei tarvitse pelätä, vaan pikemminkin päinvastoin, koska oikeauskoiset tempaistaan turvaan taivaan iloihin. Muille käy vähän huonommin, koska itse Jeesus palaa valkoisen hevosen selässä miekka kädessä tuomitsemaan eläviä ja kuolleita. Tosin jossain evankelikaalien ikoneissa Jeesus on varustautunut miekan sijasta AR-15-rynnäkkökiväärillä, jota myös Jeesus-pyssyksi kutsutaan.

Dokumentin katsottuani tulin vakuuttuneeksi siitä, etteivät ihmiset ole niin tyhmiä kuin olen luullut, vaan vielä tyhmempiä. Vastavetona evankelikaaleille suunnittelen oman modernin herätysliikkeen perustamista, joka lupaa, että Jeesus palaa hyvin pian ilman ydinsotaakin. Nimittäin ainakin kolmessa katolisessa luostarissa on säilytetty Jeesus-lapsen ympärileikkauksen yhteydessä jäljelle jääneitä esinahkoja, joista nykyajan geeniteknologian avulla nopeasti kasvatetaan uusi Jeesus.
https://areena.yle.fi/1-51013219

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti