keskiviikko 21. elokuuta 2024

Huijaus

Enpä ole ennen tiennytkään, että rikastuminen on todella helppoa, mutta kun eilen Facebookin linkin kautta päädyin Iltalehden sivulle, kerrottiin siellä rouvasta, joka oli vuosi sitten sijoittanut 250 euroa erääseen yhtiöön, jonka nimeä en halua mainita, niin nyt hän ansaitsee tällä sijoituksella 2.000 - 3.000 euroa päivässä.

Jutun mukaan rouva oli kuitenkin sikäli ajattelematon, että hän paljasti ansaintatapansa TV:n Huomenta Suomi-ohjelmassa, jonka jälkeen hallitus määräsi rouvan pidätettäväksi. Häntä syytetään sellaisten tietojen paljastamisesta, jotka voivat vahingoittaa maan taloutta. Rouva on nyt kotiarestissa, eivätkä toimittajat saa tavata häntä. Tapaus synnytti maassa mielenosoituksia, joista lehtijuttu todistaa vallan kuvan kanssa.

Tietysti jokainen, joka yleensä jotain ymmärtää, ymmärtää, että lehtijuttu on hölynpölyä, mutta huolestuttavaa asiassa on, että hölynpöly levitetään ihan uskottavan näköisesti mukamas Iltalehden nettisivulla. Kyseessä ei liene teekkarihuumori, vaan jonkun ilmeisesti ulkomaalaisen huijarin yrityksestä saada suomalaisilta ilmaista rahaa. Epäilen huijarin olevan ulkomaalaisen toimijan, koska jo jutun otsikossa on kirjoitusvirhe.

Ihmettelen, ettei Iltalehti ole vielä varoittanut tästä huijauksesta; voi hyvinkin olla, ettei lehti ole tietoinen asiasta. Toivonkin, että Iltalehden toimitus lukee tämän jutun ja ryhtyy tarvittaviin toimiin. Alla vain kuva huijausjutusta, linkkiä juttuun en uskalla laittaa.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti