torstai 13. heinäkuuta 2023

Mustat säkit

Kauppalehdestä luin, että maamme elinkeinoelämä on huolissaan eräiden perussuomalaisten ministerien maamme maineelle ja vientiteollisuudelle aiheuttamista vahingoista ja myös maamme Startup-yhteisön johtaja Riikka Pakarinen paheksui kaimansa Purran kirjoitusten aiheuttamaa vaaraa siitä, että lahjakkaat ulkomaiset työntekijät alkavat karttelemaan rasisti-Suomeen muuttamista.

Epäilen, että kohta maamme kapitalistit alkavat vaatimaan Petteri Orpoa muuttamaan hallitustaan siten, että Perussuomalaiset korvataan Vasemmistoliitolla, josta kapitalisteille olisi vähemmän harmia.

Muistanpa, miten viime Euro-vaalien alla jossain suuressa vaalikeskustelussa pöydän ääripäät, eli Kokoomuksen Sirpa Pietikäinen ja Vasemmistoliiton Sylvia Modig, olivat kaikesta samaa mieltä. Lisäksi he ulkonäöltäänkin olivat lähellä toisiaan, etteivät vaan ole siskokset ja lisäksi heitä myös yhdisti rattijuoppoustuomio. Niinpä olen varma, että he vallan mainiosti voisivat toimia samassa hallituksessa hyvässä yhteistyössä.

Eilen putkahti julkisuuteen 43-vuotiaan Riikka Purran blogikirjoitus, jossa hän monien mielestä loukkasi törkeästi eräiden musliminaisten uskonnollista vakaumusta. Oli ihan hyvä, että sivistyneesti käyttäytyvä ulkoministeri Elina Valtonen on pyytänyt turkkilaisilta anteeksi sitä, että Suomen hallituksen ministeri on nimittänyt heitä turkkilaisapinoiksi, mutta mielestäni maamme elinkeinoelämän etu on, että sen lisäksi ulkoministeri Valtonen pyytää anteeksi varsinkin rikkailta Arabimailta Purran vallatonta kirjoittelua mustista säkeistä. https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/tapio-tuomaala/riikka-purra-2019-paakaupunkiseudulla-kavelee-tunnistamattomia-mustia-sakkeja/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti