lauantai 15. heinäkuuta 2023

Teuvo Hakkarainen presidenttiehdokkaaksi

Perussuomalaisilta oli poliittisesti hyvin onnistunut veto se, että Teuvo Hakkarainen lähetettiin Eu-parlamenttiin hoitamaan koko yli 400 miljoonan asukkaan valtioliiton yhteisiä asioita. Sen jälkeen, kun mies siirtyi Brysseliin, hän ei ole aiheuttanut mitään poliittisia skandaaleja. Ilmeisesti kielitaito ei ole riittänyt skandaalien synnyttämiseen.

Vaikka maamme eliitti suhtautuu vähätellen Hakkaraiseen, niin mikään tyhmä mies hän ei ole. Nykyään on kaupallisilla tv-kanavilla suosittuja erilaiset realitysarjat, joissa julkkiksia lähetetään vähissä vaatteissa tai jopa vaatteita ilman selviytymään erämaaoloihin.

Rohkenen väittää, että jos joukkio maamme johtavia poliitikkoja lähetettäisiin alasti jollekin autiolle saarelle, niin kyllä se olisi Hakkarais-Teuvo, joka sieltä hengissä palaisi ja saattaisipa hän siinä sivussa johdattaa turvaan myös yliopistossa itsensä pöhköksi lukeneet kolleegansa.

Olen muuten sitä mieltä, että tuleviin presidentinvaaleihin tulisi kummasti väriä, mikäli kansanliike nostaisi Teuvo Hakkaraisen ehdokkaaksi - ennustan, että hän olisi Haaviston Pekan kanssa toisella kierroksella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti