sunnuntai 9. heinäkuuta 2023

Vaippojen vaihto

Vaalien alla eduskuntaan valittu Teemu Keskisarja jossain keskustelussa kehotti köyhtyviä suomalaisia varautumaan siihen, että hyvinvointivaltio ei tule enää jatkossa huolehtimaan vanhusten vaippojen vaihdosta, vaan itse kunkin on totuttauduttava osaltaan ajatukseen, että joutuu anoppinsa vaipat vaihtamaan.

Voihan se olla noinkin, mutta tuon uhkakuvan toteutuminen merkitsee sitä, että avioeroprosessit tulevat entistä vaikeammiksi, kun oikeuden täytyy päättää lasten huoltajuuden lisäksi siitäkin, kenelle anoppien vaippojen vaihtovastuu kuuluu. Voi myös olla, että kun työkykyinen väestö vähenee ja ihmiset elävät entistä vanhemmiksi, joudutaan oikeudessa ratkaisemaan myös se, kuka vastaa anoppien anoppien vaippojen vaihdosta.

Riikka Purralla oli sen sijaan positiivisempi näkemys tulevasta ja hän uskoi robottien tulevan vanhusten avuksi. Pahaa pelkään, että voi hyvinkin olla, että menee vielä vuosikymmeniä ennen kuin vaipanvaihtorobotti on toiminnassa; ainakaan tällä hetkellä en ole kuullut robotista, joka osaisi solmia edes kengännauhat.

Itse kuitenkin epäilen, että EU tulee ratkaisemaan vanhusten vaipan vaihto-ongelman. Uskon, että sen jälkeen kun EU kieltää turkistarhauksen, voidaan maamme vanhukset sijoittaa minkeiltä vapautuville teräsverkkoritilöille, jolloin vaippojen vaihdosta ei enää tarvitse kenenkään huolehtia.
https://animaliamedia.fi/viisi-syyta-miksi-turkistarhauksen-aika-suomessa-on-ohi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti