lauantai 8. heinäkuuta 2023

Mamut

Kun väestönvaihtoasioista vastaava sisäministeri Mari Rantanen astui tehtäväänsä, hän vakuutti, että Suomen on otettava käyttöön yhtä tiukka maahanmuuttopolitiikka, jollaista muissa Pohjoismaissa harjoitetaan. Vaikka kannatan tuota näkemystä, niin kuitenkin Rantasen kannattama linja huolettaa minua.

Nimittäin, jos Suomi noudattaisi maahanmuuttopolitiikassa Tanskan ja Ruotsin linjaa, pitäisi tänne kiireen vilkkaa yrittää houkutella noin miljoona mamua ja vaikka itse kannatankin ajatusta, niin pelkään, että yhteiskuntarauhamme järkkyisi. Hyvinkin erilaiset järjestyskaartit, kuten esimerkiksi ruotsalaisen maahanmuuttajan Odinin mukaisesti nimetty järjestö ja vaikkapa kovia ulkomaalaisvahvistuksia riveihinsä saava Työväen Mailapojat, alkaisivat taistelemaan katujen herruudesta.

Koska asiat pitää pyrkiä ratkaisemaan sovinnossa, ehdotan sisäministeri Rantaselle, että tässä vaiheessa Suomeen pyritään hankkimaan vain puoli miljoonaa maahanmuuttajaa ja etusijalle asetetaan Kauko-Idästä kotoisin olevat nuoret neitoset, sillä luulen, etteivät edes Odinin soturit pelkää sitä, että he veisivät suomalaisilta naiset.

Kannattaa harkita myös sitä, että nuoria neitosia pyritään värväämään myös Afrikan sarven pakolaisten joukosta, koska sekä kori- että lentopallossa Suomi on lähellä maailman huippua, mutta pitkistä pelaajista on huutava pula ja mielenkiinnolla odotan sitä päivää, kun sudanilaistaustaisen koripalloilija Awak Kuierin tulevat lapset alkavat vahvistamaan maajoukkueitamme.  

https://www.is.fi/koripallo/art-2000007938945.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti