torstai 22. joulukuuta 2022

Risto E. J.

Eilen MTV3:n myöhäisuutisissa haastateltiin ulkopolitiikan erityisasiantuntija Risto E. J. Penttilää Ukrainan tilanteesta. Muistanpa, että Heinolassa asuessani kavereiden kesken Risto. E. J. Penttilä tunnettiin pelkästään Risto E. Penttilänä.

Senkin muistan, että hänet tunnettiin myös erittäin lupaavana jalkapalloilijana, joka tosin myös harrasti maailmanpolitiikkaa. Penttilän suurin saavutus jalkapallon saralla oli se, että joskus 70-luvulla hän oli Lahden Reippaan maalivahtina, kun seura voitti Suomen cupin.

Uutisissa Risto E. J., jolla uskon asemansa puolesta olevan Naton sisäpiirin tietoa, kertoi Ukrainan kannalta myönteisiä uutisia. Hänen mukaansa Usa ei enää pelkää Venäjän hyökkäyssodan eskaloitumista, vaan on päättänyt antaa valtavasti apua Ukrainalle. Penttilä vaikutti uskovan Ukrainan voittavan oikeutetun puolustussotansa.

Itse olen ikuinen pessimisti enkä sen vuoksi yleensä koe pettymyksiä, joten epäilen, että Penttilä on liian toiveikas. Uskon, että Putin, joka taistelee henkensä edestä, ei tule antamaan periksi. Hänelle on sama, onko kuolleita satoja tuhansia tai miljoonia, koska kysymys on vain tilastosta.

Luulen, että sota tulee jatkumaan sen 4 - 5 vuotta kuten aiemmatkin maailmansodat ja sota loppuu siinä vaiheessa, kun Usa ilmoittaa, että koska sopimusta, joka koski Ukrainan riisumista ydinaseista, ei ole Venäjän puolelta noudatettu, Usa:kaan ei sitä enää noudata, vaan palauttaa Ukrainalle sen luovuttamia ydinaseita vastaavan määrän näitä maailmanlopun vehkeitä. Ehkä sen ilmoituksen jälkeen aivopestyt venäläisetkin palaavat reaalitodellisuuteen.

Laskujeni mukaan Venäjän aseet eivät ole loppumassa, koska laskujeni mukaan 152 mm:n kranaatteja on sillä vielä noin 10 miljoonaa kpl ja kuluvia tykin putkia Venäjä pystyy sorvaamaan lisää ilman länsimaiden mikrosiruja.

Lisäksi pitää muistaa, että Venäjällä on sosialistisessa mediassa vellovan huhun mukaan kehitetty uusi ylivoimainen ohjusmalli. Keksintö perustuu siihen, että itsemurhahyökkäykseen lähtevälle entiselle vireälle vankipojalle annetaan kännykkä, johon on ohjelmoitu hänen etenemisreittinsä.

Jos entinen vankipoika palaa retkeltään jostain syystä elossa ja jos kännykkä todistaa hänen olleen noudattamatta annettua käskyä, hänet teloitetaan, joka todennäköisesti tapahtuu kopauttamalla häntä moskalla päähän. Moska on meille tuttu tarvekalu edesmenneen Neuvostoliiton lipusta.

Laskujeni mukaan Venäjän vankiloissa on vielä satoja tuhansia uusia potentiaalisia itsemurhasotilaita, mutta jos he jostain syystä loppuvat, aletaan hyökkäyksissä käyttämään toisinajattelijoita, joita lienee miljoonia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti