tiistai 13. joulukuuta 2022

Ladojen kokoontumisajo

 

Suomalaiset Putinin ystävät joutuivat hajaannuksen valtaan, kun syksyllä Pietariin suuntautunut ystävyysmatka, jossa oli tarkoituksena tutustua venäläiseen kulttuuriin, epäonnistui, koska venäläisen kulttuurin sijasta matkailijat tutustuivatkin valehteluun, varasteluun ja juopotteluun, jonka seurauksena matkan järjestäjät Kosti Heiskanen ja Janus Putkonen riitaantuivat niin, että heidän keskustelussaan sosialistisessa mediassa sinkoilivat jopa epäilykset natsismista ja Naton agenttina olemisesta.
 
Mutta kaikesta huolimatta suomalaisten patrioottien, joiksi Janus Putkonen kutsuu niitä, jotka hyväksyvät Putinin politiikan, toimita näyttää jatkuvan, koska patriootit onnistuivat järjestämään itsenäisyyspäivän alla autosaattueen Suomesta Murmanskiin. Tosin ainakaan Putkonen ei autoillut Suomesta vaan Donetskista, jossa hän toimii ainoana länsimaisena journalistina edustaen UMV, eli Uusi Mitä V----a -nettilehteä.
 
Murmanskin saattuesta on nyt julkaistu nettiin video, jolla on ollut jo viisi katselukertaa, joista katselukerroista kolmesta olen minä vastuussa, koska en ihan heti uskonut näkemääni. Murmanskin autosaattue näyttää koostuvan peräti viidestä autosta, ja vertailun vuoksi mainittakoon, että Kummeli-sarjan Ladojen kokoontumisajo -sketsissä oli vain kaksi autoa. Tosin epäilen, että huonosti ovat asiat maassamme, ellei viidestä autosta yksi ollut Suojelupoliisin Lada.
 
Muurmanskissa arvovaltainen lähetystö korosti isännille videon perusteella rauhan ja ystävyyden sekä Jumalan rakkauden sanomaa sekä pyysi anteeksi Suomen valtiojohdon pahuutta ja korosti sitä, ettei Venäjä ole syyllistynyt yhtikäs mihinkään, vaikka Saatanan vallassa oleva media Suomessa muuta väittääkin ja aivopesee kansaa Venäjä-vastaisuuteen. 
 
Saattue Muurmanskiin videon voi katsoa tästä linkistä ja jos ei sitä kokonaan kestä katsoa, niin 28 minuutin jälkeen alkava loppuhuipennus kannattaa katsoa, jotta ymmärtää mistä on kysymys.
 
Vertailun vuoksi voi katsoa myös videon Ladojen kokoontumisajosta.https://www.google.com/search?client=firefox-b-d…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti