maanantai 25. syyskuuta 2023

Nuori Putin

Englantilainen sielutieteilijä vakuutti eilen uutisissa, että Putinista 90-luvulla Suomessa salaa kuvatut videot todistavat miehen näyttäneen siihen aikaan ihan ihmiseltä eikä hirviöltä kuten nykyään. Itse olen videot katsottuani samaa mieltä ja tunnen jopa sääliä nuorta Putinia kohtaan, sillä 30 vuotta sitten hän näytti tyypilliseltä itäsuomalaiselta peräkammarin pojalta. Uskomaton asia, että moisesta surkean oloisesta nuoresta miehestä varttui aluksi maailman mahtavin mies, jonka apupoikana hääri jopa Usa:n presidentti, mutta lopuksi hänestä kehkeytyi ihmiskunnan inhotuin olento, joka tuskin tulee kokemaan arvokasta vanhuutta.

Putinin urakehitys tuo mieleeni Lasse Lehtisen romaanin Uskottumies, jossa kerrotaan, miten varpaisjärveläinen varaston kirjanpitäjänä työskennellyt kauppateknikko Alvar Miettinen sattuu olemaan väärään aikaan väärässä paikassa ja hän ajautuu tahtomattaan uraputkeen, jonka päässä häämöttää Suomen tasavallan presidentin arvo ja asema.

Putin-videoita katsellessani vahvistui käsitykseni siitä, että hän eittämättä on uukuniemeläistaustainen tverinkarjalainen. Moni suomalaistutkija on vahvistanut, että sekä Putinin isä että äiti ovat tverinkarjalaissukua ja toimittaja Arvo Tuominen jopa sai Tverin Karjalassa vieraillessaan selville Putin suvun kotikylän.

Tosin eräs savolainen sukututkija kertoi minulle, että hänen tutkimuksissaan on selvinnyt, että Putinin suku on eräästä Tverin Karjalan kylästä, mutta että hänen sukunsa on kuitenkin venäläistä alkuperää. Itse en moista tulkintaa usko, koska Putin on niin itäsuomalaisen pienviljelijä-metsurin oloinen kuin olla voi.

Monet kansainväliset asiantuntijat ovat anaalisoineet myös Putinin kummallista kävelytyyliä ja tulleet lopputulemaan, että hän kävelee erityisellä KGB-tyylillä, jossa oikeaa kättä roikotetaan koko ajan alhaalla lähellä jalkoväliä, jotta kovan paikan tullen henkilökohtaisen aseen paljastaminen tapahtuu salaman nopeasti.

Edellä kerrottu tulkinta on kuitenkin väärä, koska Putinin erikoisen kävelytyylin selitys on se, että vuonna 1993 Pietarin johtavien virkamiesten, eli uskoakseni sikäläisen KGB:n, joukkue ja Suomen evlut-kirkon johtomiesten joukkue Mooseksen Pojat kohtasivat jalkapallon merkeissä ja silloinen arkkipiispa John Vikström taklasi Venäjän tulevaa tyrannia niin, että tältä murtui solisluu.

Suomen arkkipiispa onkin tiettävästi ainut, joka on pystynyt pysäyttämään voimatoimin Putinin. Ottelun muuten voitti Mooseksen Pojat 2-1 ja voittomaalin laukoi John Vikström.

Tästä voi ihmetellä sitä, miten paljon itäsuomalaista peräkammarin poikaa nuori Putin muistuttikaan: https://yle.fi/a/74-20051022

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti