tiistai 26. syyskuuta 2023

Venäläiset ovat suomalaisia

Paljon oppii, kun seuraa sosialistista mediaa. Eilen kerroin, että Putinin suomalainen ulkoinen habitus selittyy sillä, että hän on Tverin Karjalaisia, mutta nyt hetken sosialistista mediaa selattuani tiedän, että asian selitys voi olla sekin, että venäläisiä ei olekaan, vaan on ainoastaan venäjää puhuvia suomalaisia.

Tämän minulle kertoi tunnettu juvalainen voimamies ja ajattelija Ano Turtiainen Youtube-videolla. Turtiaisen mukaan venäläiset tiedemiehet ovat jo vuosia sitten myöntäneet, ettei Venäjän kansa olekaan geeniperimältään itäslaaveja vaan suomalaisia.

Tuo tieto ei ole minulle uusi eikä yllättävä, koska venäjän kääntäjä Jukka Mallinen vieraili kymmenisen vuotta sitten Kuopion kirjastolla ja kertoi, että vielä Iivana Julman aikaan Venäjällä asui enemmän suomensukuisia mordvalaisia kuin slaaveja.

Mielestäni myös se, että kansainvälisten älykkyystutkimusten mukaan suomalaisten ja venäläisten keskimääräinen älykkyysosamäärä on pisteelleen sama, tukee sitä, että venäläiset ovatkin alun perin olleet suomalaisia.

Tosin se tutkimus, jonka mukaan allergiaa esiintyy suomalaisnuorissa kahdeksan kertaa enemmän kuin venäläisnuorissa, puhuu sukulaisuutta vastaan, kuten myös se tutkimus, joka kertoo, että henkirikoksia on Venäjällä kahdeksan kertaa enemmän kuin meillä.

Olen monta kertaa ihmetellyt sitä, että vaikka Savon rata valmistui jo 1887 ja sen jälkeen on savolaista älymystöä virrannut etelään, niin yhä vain täällä riittää viisaita, kuten nyt esimerkiksi tuo entinen voimanoston maailmanennätysmies Ano Turtiainen. Ja Kuopiossa opin aikoinaan tuntemaan leipurin, joka oli vuosia tutkinut suomen kielen ja inkojen kielen sukulaisuutta ja oli asiasta täysin vakuuttanut.

Minusta muuten Ano Turtiaisen pitäisi luopua politiikasta ja siirtyä talkshow-puolelle, jossa menestys olisi varmasti parempi kuin politiikassa. Viime eduskuntavaaleissa Valta Kuuluu Kansalle-puolueen puheenjohtaja Turtiainen sai kotikunnassaan Juvalla syistä, joita voi vain arvailla, vain 11 ääntä, vaikka siellä on yli 6.000 asukasta.

Ano Turtiaisen esitelmän siitä, että Venäjä on suomalainen voi katsoa tästä. Jos hermot eivät kestä enempää, voi katselun aloittaa 4 minuutin kohdalta. https://www.youtube.com/watch?v=Mz5XZIFWXk0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti