torstai 3. marraskuuta 2022

Posi-tv

Kyllä ei ole Suomessakaan sana kovin vapaa. Ainakaan meidän harava-antennitellusta ei enää näy kanavalta 27 Venäjä-myönteistä ja rokotuskielteistä Posi-tv:n ohjelmatuotantoa klo 16-17 välillä. Pari viikkoa sitten vielä onnistuin katsomaan hyvin luotettavan ja tasapainoisen Ilkka Tiaisen toimittaman Posi-tv:n uutislähetyksen, joka poikkesi näkemykseltään huomattavasti ns. valtamedian uutisoinnista.

Silloin Posi-tv:n uutisissa käsiteltiin laajasti Itä-Ukrainan kansanäänestyksiä, joita valtamediassa kutsutaan lainausmerkeissä kansanäänestyksiksi ja ihmettelin, että evakkokarjalaisten jälkeläinen Ilkka Tiainen pystyi ihan vakavalla naamalla ilman selkäkeikkanauruja kertomaan huiman korkeasta äänestysvilkkaudesta ja siitä, että Venäjään liittymistä kannatti lähes 100 % itäukrainalaisista.

Viime viikolla Posi-tv ei enää lähettänyt uutisia, vaan joka päivä toistettiin sama rokotuskielteinen englanninkielinen dokumentti, joka kertoi siitä, miten joku rokotus aiheuttaa naisille lisääntymiskyvyttömyyden. Sen olen ymmärtänyt, että Posi-tv vastustaa jyrkästi myös koronarokotuksia, joiden itse uskon sillä varmuudella, jonka vain tietämättömyys voi antaa, että maailman mitassa rokotukset ovat pelastaneet miljoonia ihmishenkiä maailmassa ja Suomessakin tuhansia.

Tällä viikolla Posi-tv ei ole enää ohjelmaa ainakaan meille lähettänyt ja mietin, onko kyseessä valtamedian kiusanteko vai onko Posi-tv:n rahat lopussa. Nimittäin yhtään mainosta en ole yhtiön lähetyksissä nähnyt, ja uskon, ettei tv-kanavan ylläpito ole yksilehmäisen pk-yrittäjän harrastus. Ilmeisesti maamme elinkeinoelämä on päättänyt boikotoida yhtiötä syistä, joita voi vain arvailla. Voi myös olla, että Venäjä-boikotit estävät tilisiirrot itärajan takaa.

Ilkka Tiainen on muuten Valta Kuuluu Kansalle-puolueen puoluesihteeri ja VKK:lla saattaa olla ratkaisevan tärkeä merkitys ensi kevään eduskuntavaaleissa. Nimittäin jos puolue yltää 1-2 %:n kannatukseen, saattaa se merkitä sitä, että SDP on eduskunnassa Perussuomalaisia suurempi puolue ja seuraavan hallituksen muodostavatkin Kokoomus, SDP, Vihreät ja Rkp eivätkä Kokoomus, Perussuomalaiset, Keskusta ja Kristilliset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti