perjantai 28. lokakuuta 2022

Suuri Nato-keskustelu

Törkeä russofobia, eli venäläisvastaisuus, nostaa päätään maassamme syistä, joita voi vain arvailla. Äsken katselin suurella mielenkiinnolla sosialistisessa mediassa maamme kuuluisimman dosentin Johan Bäckmanin järjestämää Suurta Nato-keskustelua ja suinkaan harva ei ollut se kerta, jolloin Bäckmanin kaverit käyttivät Ukrainan erikoisesta sotilasoperaatiosta nimitystä sota.

Se on vakava asia, sillä sota-sanan käytöstä Ukrainan erikoisesta sotilasoperaatiosta voi Venäjällä saada enimmillään jopa 15 vuotta vankeutta, joka sikäläisissä rangaistuslaitosoloissa on käsittääkseni kuolemantuomiota pahempi vaihtoehto. Mielestäni FSB:n pitäisi kovalla kädellä puuttua dosentti Bäckmanin russofobistiseen toimintaan maassamme.

Erityisen mielenkiintoinen seikka suuressa Nato-keskustelussa oli se, että UMV-lehden, joka muistaakseni on lyhennys Uusi Mitä V----a-lehden nimestä, päätoimittaja Janus Putkonen korosti sitä, että ydinsotaa huolestuttavampana asiana hän pitää sitä, että ihmisiin rokotusten nimissä kiinnitetään mikrosiruja, joiden avulla mikrosirutettujen henkilöiden käyttäytymistä pystytään ohjaamaan.

Itsekin olen käynyt jo kolme kertaa rokotettavana ja mikrosirutettavana välttääkseni koronan, mutta siitä huolimatta olen jo kolme viikkoa sairastanut tätä vakavaa tautia, johon tilastojen mukaan kuolee nykyään 20 suomalaista päivässä, joten ilmeisesti sainkin rokotteiden sijasta pelkkiä mikrosiruja.

Sikäli suuri Nato-keskustelu kannatti kuunnella, koska se sai minut ymmärtämään, että mielenterveysongelmista kärsivien ihmisten avohoidossa on ilmeisesti nykyään menty liian pitkälle maassamme. Dosentti Bäckmanin Suuren Nato-keskustelun voi katsoa tästä linkistä https://www.youtube.com/watch?v=PfAwaAYuRYE&t=5820s .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti