tiistai 4. lokakuuta 2022

Putinin laajennettu itsemurhayritys

 Entistä sekavammalta vaikuttaa meneillään oleva tyranni Putinin laajennettu itsemurhayritys. Eilen kerrottiin, että sen lisäksi, että Venäjän armeijalta on kadonnut 1,5 miljoonaa univormua, niin myös Venäjän länsiraja on kateissa. Kremlin virallinen tiedottaja Dmitri Peskov, joka näyttää valehtelevan henkensä edestä, pystyi raja-asiasta kertomaan sen, että rajan katoamisasiaa pyritään selvittämään paikallisen väestön kanssa. Kadonneista univormuista hän ei pystynyt kertomaan mitään, joten hän ei ole ilmeisesti tutkinut Varustelekan mainoksia.

Tänään on kerrottu, että Venäjän armeija näyttää olevan jäämässä jättiläismottiin ja tämä asia saanee Kremlin tiedottajan kertomaan, että Venäjä joutuu Lännen hyökkäyksen torjumiseksi käyttämään ydinaseita.

Tässä yhteydessä kannattaa muistaa, että Neuvostoliiton konkurssin jälkeen Usa, Venäjä ja Ukraina sopivat, että Ukraina luopuu ydinaseistaan ja että Usa ja Venäjä lupasivat turvata Ukrainan rajojen koskemattomuuden. Nyt maallikosta vaikuttaa kuitenkin vahvasti siltä, että Venäjä on rikkonut lupauksensa.

Luulen, että Venäjä saattaisi hyvinkin vähentää ydinaseilla uhkailuaan, mikäli Länsi ilmoittaisi, että Ukrainalle palautetaan sen maanpuolustukselle tarpeellinen määrä ydinaseita, koska se saatiin noin 30 vuotta sitten selvästi viekkaudella ja vääryydellä niistä luopumaan. Tämä ilmoitus saattaisi myös heikentää Ukrainan erikoisen sotilasoperaation kannatusta Venäjällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti