keskiviikko 1. helmikuuta 2023

Ulkomainen agentti

Eilen MTV:n toimittaja oli Bakhmutin suunnalla selostamassa ilmeisesti suorassa lähetyksessä Ukrainan joukkojen vetäytymistä. Ihmettelin sitä, että sotasensuuri ei estänyt moisen arkaluontoisen tiedon levittämistä ja myös sitä, ettei mikään toinen uutistoimisto pystynyt kertomaan tuollaista tietoa ja nähtäväksi jää mikä on totuus asiassa.

Itse toivon kovasti, että Ukrainan rintama kestäisi vielä kuukauden, jonka jälkeen lieju tulee luultavasti pysäyttämään Venäjän hyökkäyksen pariksi kuukaudeksi. Voi olla, että kun venäläiset joukot värjöttelevät kolme kuukautta juoksuhaudassa muovikelmun alla odottaen malttamattomana sitä, että pääsevät tekemään urotöitä ukrofasisteja jahdatessaan, saattaa pahin sotainto jo rauhoittua. Ja kolmen kuukauden kuluttua Ukrainalla saattaa olla käytössä jo kehittyneempiä länsimaisia tappovehkeitä.

Itse epäilen myös, että kolmessa kuukaudessa fasistityranni Putinin tilanteessa voi tapahtua jotain uutta. Itse en enää usko, että hän kärsisi pitkälle edenneestä häpeällisestä sairaudesta, kuten puhutaan, mutta sen varaan lasken, että venäläisille vihdoinkin selviää se, että valta maassa on siirtynyt ulkomaiselle agentille.

Ensiksi epäilin sitä, että CIA on ujuttanut myyränsä Venäjän johtoon, joka on saanut tehtäväkseen valtakunnan tuhoamisen ja Naton vallan kasvattamisen maailmassa. Valtakunnan tuhoaminen ja Naton vallan kasvattaminen näyttääkin onnistuvan hienosti, mutta nyt epäilen, että Putin onkin Kiinan tiedustelupalvelun myyrä.

Viime aikoina Kiina on lyönyt rahoiksi Venäjän vaikeuksilla ja luulen, että Arvo Tuominen on oikeassa, kun hän arvioi Kiinan mieluilevan Siperian luonnonvaroja. Kiinanhan ei tosin kannata vallata Siperiaa, koska kiinalaisten palkkataso on jo sen verran venäläisiä korkeampi, että heidän on viisampaa antaa venäläisen halpatyövoiman huolehtia Siperian rikkauksien talteen keräämisestä. Lisäksi kiinalaiset, jotka ovat eteläkorealaisten jälkeen maailman älykkäin kansa, ymmärtävät, että Venäjä on aika mahdoton maa hallittavaksi.

Viime helmikuussa julkaisin blogillani savolaisen yksityisajattelijan videon, jossa todisteltiin Putinin kärsivän pitkälle edenneestä häpeällisestä sairaudesta, mutta blogin lakkasi heti julkaisun jälkeen toimimasta, joten testaan nyt, kaataako entinen hyvä itäinen naapuri tämän fasenkin. https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=putin%2C+kuppa%2C+youtube#fpstate=ive&vld=cid:c2159cdd,vid:bUvdOiDqIms

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti