keskiviikko 22. helmikuuta 2023

Juhlapuhe Venäjän kansalle

Tyranni Putinin eilinen puhetilaisuus palautti mieleeni jotkut koulutuspäivät virkamiesuraltani, jolloin virastomme väelle järjestettiin hengennostatuspäivät, joiden aluksi maksettu konsultti vakuutti, miten fantastinen tiimi me olimmekaan kuten tapana lienee tämänkaltaisissa tapahtumissa. Vakuutuksen tiimimme fantastisuudesta saattoi kyseenalaiseen valoon se, että eräs virkamieskollega kuorsasi äänekkäästi.

Eilen Putinia kuunnellessani ymmärsin sen, miksi Venäjällä on lailla kielletty Putinin ja Hitlerin hallinnon rinnastaminen. Niitä ei tosiaankaan voi rinnastaa, sillä kun Göbbels jossain sota-ajan tilaisuudessa kysyi, haluaako kansa totaalista sotaa, niin läsnäolijat suureen ääneen vaativat totaalista sotaa. Eilinen Kremlin juhlasalin yleisö ei vaikuttanut siltä, että se olisi halunnut totaalista sotaa, mikäli Putin olisi sellaista kysynyt, vaan pikemminkin näytti pelkäävän totaalista sotaa henkensä edestä.

Jotenkin vaikutti siltä, että osa juhlasaliin määrätystä Venäjän eliitistä osoitti mieltään haukottelemalla ja torkahtelemalla kesken tyrannin saarnan, jossa saarnassa oli kuitenkin sen verran jotain uutta, että perinteisten Lännen natsien, narkomaanien ja homojen lisäksi Venäjää uhkasivat myös pedofiilit.

Putin näyttää olevan kova mies valehtelemaan ihan vakavalla naamalla ja jopa niin kova mies, että ihmettelen, ettei yleisön joukossa kukaan uskaltanut päästellä selkäkeikkanauruja niitä valheita kuunnellessaan. Jos joku Pietarin trolleista, joista monet varmasti inhoavat salaa Putinia, sattuu lukemaan tätä, niin annan sen neuvon, että kannattaa seuraavaa Putinin saarnaa varten ottaa mallia tästä Reino Helismaan Suomen kansalle osittamasta juhlapuheesta ja toimia saarnaa kuunnellessaan siten, kuten tämän juhlapuheen kuulijat toimivat: https://www.youtube.com/watch?v=r-WJ69MfXyY 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti