torstai 23. helmikuuta 2023

Suonenjoen ufo

Tunnistamattomat lentävät kohteet eli ufot ovat viime aikoina yhä entistäkin enenevämmässä määrin herättäneet huomiota maailmalla. USA:n ilmavoimat ampuivat äskettäin alas 4 kpl ufoja ja eilen uutisoitiin, että Japanin rantavesistä on löytynyt ilmeisesti rautaa oleva ontto pallo, joka ihan hyvin saattaa olla peräisin ulkoavaruudesta. Myös sellainen mielipide löytyy sosialistisesta mediasta, että tämä kummallinen ontto pallo voi olla myös sinivalaan kives.


Tässä yhteydessä nousee mieleeni seikka, joka entisestään lisää kotiseutuylpeyttäni. Sen lisäksi, että avaruusilmailun pioneeri Silvo Sokka syöksyi syksyllä 1948 Silver Star raketillaan Suonenjoella Suonteen järveen hämmästyttäen ihmiskuntaa Australiassa asti, niin myös ihmiskunnan ylivoimaisesti selvin ufo-havainto on tehty Suonenjoella samaisen Suonteen järven rannalla.

Yleensä kaikkialla muualla maailmassa otetut ufo-kuvat ovat sameita ja epämääräisiä valoilmiöitä, niin Suonenjoella kuvattu ufo on erittäin teräväpiirteinen ja selvä, joten ei ole ihme, että tästä 10.3.1979 Reijo Kolehmaisen ja Jarmo Nikkisen tekemästä havainnosta ja siitä todistavasta valokuvasta kiinnostuttiin vallan Uudella Mantereella asti, jonka asian todistaa alla oleva video.

Minusta valokuva ja video todistavat eittämättä sen, että ulkoavaruuden muukalaiset ovat hyödyntäneet lentolaitteensa valmistuksessa suomalaista muotoilua, koska meilläkin oli lampunvarjostin, joka muistutti ihan tuota humanoidien kulkuneuvoa.

Olen muuten vahvasti sitä mieltä, että sekä Silvo Sokka että Suonteen ufo ansaitsevat muistomerkin Suonenjoelle vaikkapa siihen Suomen ja DDR:n nuorison ystävyyskiven viereen. https://www.youtube.com/watch?v=sT4qei7e1bI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti