keskiviikko 28. syyskuuta 2022

Andy

 Harmittaa, ettei nykyään enää järjestetä eilen mainitsemaani Suomi-Ruotsi-haitarinsoittomaaottelua. Uskoisin, että tapahtumaa seuraisi jokseenkin yhtä paljon katsojia kuin nykyistä yleisurheilumaaottelua.

 
Tosin nykyaikaan saattaisi sopia paremmin Suomi-Ruotsi-kitaransoittomaaottelu. Uskoisin maamme olevan siinä ottelussa niskanpäällä, jos vain Andy McCoy ja Jukka Tolonen selviäisivät kilpailun jälkeisestä dopingtestistä.

Olen tehnyt elämässäni paljon virheitä, mutta yksi suurimmista on se, että olen kulkenut Pelkosenniemen keskustan halki, mutta en pysähtynyt ottamaan selfietä itsestäni ja Andy McCoyn näköispatsaasta, joka lienee seudun merkittävin matkailunähtävyys.

Luulenpa, että jos maailma pysyy pystyssä, niin ensi kesänä rasvaan pyöräni ketjut ja ajan Pelkosenniemelle paikkaamaan tekemäni virheen. Puolimatkasta voisin tosin käydä nappaamassa kuvan Pyhäsalmen keskustaa somistavasta hiihtävää Helena Takaloa esittävästä alastonpatsaasta, jonka uskon olevan ainakin Suomen, ellei peräti koko maailman, ainut alastonta hiihtäjää esittävän monumentin.

Pelkosenniemen suuren pojan Andy McCoyn näköispatsaaseen voi tutustua tästä linkistä: https://fi.wikipedia.org/wiki/Andy_McCoy_(patsas)#/media/Tiedosto:Andymccoy_patsas.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti