perjantai 23. syyskuuta 2022

Lähitaisteluvälineet

 Putin se vain etenee päättäväisesti valitsemallaan erikoiseksi sotilasoperaatioksi nimeämällään tiellä, jota itse kuitenkin nimitän Putinin laajennetuksi itsemurhayritykseksi. Nyt sitten Venäjällä suoritetaan rajoitettua liikekannallepanoa, jollainen rajoitettu liikekannallepano oli myös Suomessa viime sotien aikaan, jolloin riviin kutsuttiin vain kuudennes kansasta, joka lienee kuitenkin maailman ennätys alallaan.

Aseita ja suojavälineitä ei kuulema kaikille riviin kutsutuille Venäjältä löydy eikä Pohjois-Koreakaan niitä suostu myymään, mutta nyt kannattaa muistaa se, että ainakin jossain suurta isänmaallista sotaa käsitelleessä -elokuvassa pyssy ja siihen viisi patruunaa riitti vain joka kolmannelle, mutta loput odottivat sitten rauhassa aseen saajan poistumista tuonilmaisiin. Venäjällä suhtaudutaan elämään ja kuolemaan toisin kuin meillä, koska elämä on siellä kärsimystä ja sen jälkeen ilo alkaa.

Itselläni on muuten hyviä kokemuksia venäläisaseista ja suojavälineistä. Nimittäin Sortavalan rautakaupasta ostin aseita puutarhatöihin ja venäläinen terästeollisuus on ainakin pystynyt kehittämään lujan valuteräksisen talikon ja kuokan, joita voi vallan mainiosti käyttää taisteluvälineinä, vaikka tuskin niillä Himarseille pärjää.

Ostin samalla kertaa myös jämäkän sinkkiämpärin, jota voi vallan mainiosti käyttää kypärän korvikkeena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti