perjantai 26. elokuuta 2022

Esko Ahon biletyskuvat

 Kaikki, jotka yleensä jotain ymmärtävät, ymmärtävät, että eilisen päivitykseni UMV-lehden juttu entisen sisäministerin änkyräkännistä on hölynpölyä ja saattaisi täyttää kunnianloukkauksen tunnusmerkistön. Tosin vahvasti Putin-myönteisen UMV-lehden päätoimittaja Janus Putkosta, jonka etunimestä näyttää sosiaalisessa mediassa monta kertaa jäävän J-kirjain pois, on vaikea saada vastaamaan mahdollisista lehtensä tekemistä kunnianloukkauksista, koska hän pakoilee lainkouraa Itä-Ukrainan toistaiseksi miehitettyinä olevilla alueilla. Nähtäväksi jää, onnistuuko hän pakoilemaan myös Ukrainan Himars-raketteja.

Olen ihmetellyt, että pääministerin biletyskuvakohu näyttää hiipuvan, sillä tänään vain Seiska-lehti julkaisi uuden tanssivideon, jonka kerrotaan sisältävän pääministerin kannalta raskauttavaa aineistoa. Nähtäväksi jää, miten näyttävästi maanantain Iltalehti uutisoi tämän asian.

Tässä yhteydessä kannattaa muistaa se, että Venäjän viralliseen ulkopolitiikkaan näyttää kuuluvan se, että se yrittää sosiaalisen median kautta saada demokraattiset Länsimaat sekasortoon ja hyvinhän asiassa onnistuttiinkin, koska Putin sai oman apupoikansa USA:n presidentiksi ja sai myös Iso-Britannian eroamaan EU:sta. Nähtäväksi jää, onnistuuko Venäjä Marinin biletyskohun avulla saamaan myös Suomen sekasortoon. Suomessa tosin asiaa vaikeuttaa se, että meikäläinen oikeistopopulistinen puolue on selkeästi Venäjän vastainen toisin kuin muissa länsimaissa.

Nykyään pystytään tietotekniikan keinoin manipuloimaan valokuvia ja videoita uskottavasti ja niinpä Venäjällä onnistuttiin lisäämään Zelenskyin puhevideoon kokaiinipussukka pöydälle ja pystyttiinpä Zelenskyistä tekemään ihan uskottavan näköinen video, jossa tämä kehotti ukrainalaisia antautumaan. Nähtäväksi jää millaista aineistoa Sanna Marinista lähi päivinä ilmestyy Youtubeen.

Tässä muuten on netistä löytyvä lehtijuttu, jota aluksi uskoin lavastukseksi, mutta ilmeisesti se on ihan reaalitodellisuudesta. Varsinkin jutun kuvasarjan kolmas kuva hämmästyttää, sillä siinä Andy McCoy pyrkii selvästi suutelemaan Esko Ahoa kaulalle.  

https://www.seiska.fi/Uutiset/Muistatko-viela-Esko-Aho-ja-Andy-McCoy-bilettivat-yhdessa-karaokebaarissa-kuvat/1121793

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti