keskiviikko 24. elokuuta 2022

Biletyskuvat

Olen nyt palannut Uukuniemeltä sähköttömästä mökistä sivistyksen ja sähköisen median pariin. Oletin, että sähköisten tiedotusvälineiden uutistarjontaa hallitsevat ydinsodan uhka, hyvinvointialueet, hoitajamitoitus ja päästökauppa, mutta eivätpä hallitsekaan, vaan uutistarjontaa hallitsevat pääministerin biletyskuvat ja jopa videot.

 
Eilenkin seurasin maailmankatsomukseeni soveltuvasti kristillis-siveellistä Alfa-tv:tä, jossa laskujeni mukaan kolmea ohjelmaa hallitsi keskustelu pääministerin biletyksestä. Eikä turhaan, sillä asialla on huomattava yhteiskunnallinen merkitys, kuten Taloustutkimuksen tutkimusjohtaja Juho Rahkonen todisti Viikon Parkkonen ohjelmassa.
 
Nimittäin Rahkonen paljasti, että tämä kapitalistinen tiedemies joutuu juuri tehdyn tutkimuksen jälkeen myöntämään, että Sanna Marinin suosio seuraavaksi pääministeriksi on kansan keskuudessa huomattavasti noussut biletysuutisoinnin myötä. Tosin Rahkonen korostaa sitä, että tutkimus on tehty ennen kuin Kesärannan huussikuvat oli vuodettu julkisuuteen.
 
Itse kuitenkin epäilen, että urheilukielellä ilmaistuna tähän mennessä julkisuuteen vuodetut pääministerin biletyskuvat ovat vasta verryttelyä ja että Venäjän FSB kyllä tulee huolehtimaan, että uusia biletyskuvia vielä löytyy pilven pimein ja ne todistavat venäläisten mielestä eittämättä, että Suomen kansa elää samalla tavalla natsien, narkomaanien ja homojen vallan alla kuten Ukrainassakin.
Viikon Parkkosen voi katsoa tästä linkistä https://www.permanto.fi/fi/web//alfatv/player/vod… .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti