torstai 4. elokuuta 2022

Ahtaan Paekan Kostiainen

 

Meillä Savossa niittämisessä käytettävä tarvekalu on viitake eikä viikate kuten muualla. Niinpä eilen mainittu Kupsin kova otteinen puolustaja oli Viitake Vainikainen. Eräillä muillakin kupsilaisilla oli kuvaavia hellittelynimiä.
 
Raketti Parviainen oli tunnettu nopeudestaan ja Peltipolvi Boman kivunsietokyvystään, mutta sitä, mistä Ahtaan Paekan Kostiainen oli lempinimensä saanut, en oikein uskalla edes arvailla. Nykyään savolaisilla jalkapalloilijoilla ei jostain syystä ole enää kuvaavia lisänimiä, mutta kyllä Taneli Hämäläiselle, Tony Miettiselle ja Saku Savolaiselle, jotka ovat ainoat avauskokoonpanoon Kupsissa kelpaavat maakunnan miehet, voisi sellaiset kehittää. 
 
Tänään muuten Kups kohtaa Euro-cupissa sveitsiläisen Young Boys-nimisen yhdistelmän Suomen Turussa ja pelkään, että kuopiolaisilla on vain noin 10 % mahdollisuus voittaa. Sveitsiläiset tulevat otteluun hyvin levänneinä sarjatauoltaan, mutta kupsilaisia väsy painaa, koska sillä on ollut pitkin kesää noin kolmen päivän välein Veikkausliigan, Suomen cupin ja Euro-cupin otteluja, joten energiat alkavat olla parhailta miehiltä lopussa.
 
Itse maksoin vuosia sitten Veikkaus oy:lle muutaman euron ja niinpä voin tietokoneelta katsoa Veikkaus-tv:ltä myös tämän illan pelin, joka alkaa klo 19. Jos joku lukija haluaa pelin nähdä, kannattaa käydä nopeasti kirjautumassa tästä linkistä https://www.veikkaus.fi/fi/veikkaustv/live_b_27242880 . Muistelen, että Veikkaus-tv:n pelejä voi katsoa jälkeen päinkin kanavan arkistosta.
 
 
veikkaus.fi
VeikkausTV - LIVE | Jalkapallo: KuPS vs Young Boys, to 4.8.2022
Jalkapallon suorat ottelulähetykset VeikkausTV:ssä. Mukana huippusarjoja mm. Serie A, La Liga, Ligue 1, Bundesliga, MLS, Allsvenskan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti