sunnuntai 14. elokuuta 2022

Dimitri Medvedev

 Melkein tunnen Venäjän ilmeisen kakkosmiehen Dimitri Medvedevin, jonka sukunimi muuten on suomeksi Karhunen, sillä Pietarissa opin tuntemaan ilmeisen pahasuisen venäläisen naispuolisen matkaoppaan, joka valitteli sitä, ettei aikoinaan hakannut "sitä perkeleen kääpiötä enempää". He olivat nimittäin lapsena leikkineet samalla hiekkalaatikolla.


Muutenkin minulla on yhteistä Venäjän poliittisen johdon johtavan sotilasasiantuntija Medvedevin kanssa, koska hän on suorittanut asevelvollisuutensa Huuhan kasarmilla ihan Uukuniemen lähellä, jossa nyt olen hellettä paossa. Hänen sotilaskoulutuksensa kesti peräti 1,5 kuukautta, joka on selvästi enemmän kuin presidentti Vladimir Putinilla tai puolustusministeri Sergei Shoigulla, jotka eivät lehtitietojen mukaan ole palvelleet armeijassa päivääkään. Niinpä minusta on selvää, että Medvedev on Venäjän johtava sotilasasiantuntija.


Joku asiaa tuntematon voi tietysti väittää, että Venäjän asevoimien komentaja kenraali Valeri Gerasimov on Medvedeviäkin asiantuntevampi sotilasasioissa, mutta tätä väitettä voi epäillä. Viimeisin tieto Garasimovista on, että hän uskaltautui loppukeväästä niin lähelle tulilinjoja, että olisi haavoittunut lievästi ukrainalaisten raketti-iskussa. Julkisuudessa hän ei ole kuitenkaan tämän lievän haavoittumisen jälkeen esiintynyt ja ainakin sosiaalisessa mediassa epäillään, että kenraali olisi lievän haavoittumisen jälkeen menehtynyt, koska olisi pudonnut maanalaisen bunkkerinsa ikkunasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti