keskiviikko 6. huhtikuuta 2022

ZHIRINOVSKI R.I.P.

Suru-uutinen kantautuu entisestä hyvästä itäisestä naapurista, joka nykyisen hallinnon aikana on muuttunut roisto-, hylkiö- ja terroristivaltioksi, sillä arvostettu valtiomies Vladimir Zhirinovski on siellä siirtynyt ajasta ikuisuuteen huolimatta seitsemästä ottamastaan koronarokotteesta.


Me suomalaiset muistamme, että liberaali-demokraatti Zhirinovski oli maltillinen ja rationaalisesti ajatteleva poliitikko verrattuna itäisen naapurimaamme nykyiseen fasistijohtoon. Uskon, että älykäs ja rationaalisesti ajatteleva Zhirinovski ei olisi käynnistänyt samanlaista laajennettua itsemurhaa kuin Putin, mikäli hän olisi ollut Venäjän johdossa.

Mutta sellainen ilouutinen on sosiaalisessa mediassa minulle kiirinyt, että Youtubesta ilmeisesti ulkopoliittisesti arveluttavana poistettu Putinin terveyttä ansiokkaasti selvittävä savolaisvideo on palannut taas kaiken kansan nähtäville ja jos jollakulla olisi venäjänkielen taitoa, hän voisi tekstittää tämän videon niin, että itänaapurimmekin väestö voisi päästä perille Ukrainan erikoisen rauhanturvaoperaation juurisyystä. Tämän päivän Helsingin Sanomat muuten kertoo, miten venäläiset voivat erilaisilla vippaskonsteilla päästä Facebookiin.
https://www.youtube.com/watch?v=bUvdOiDqIms&t=29s

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti