torstai 21. huhtikuuta 2022

VENÄLÄISET EIVÄT OLE VIHOLLISIANI

Arveluttavaa neuvostovastaisuutta ja jopa russofobiaa esiintyy Facebook-ryhmässä, jonka nimi on Venäläiset eivät ole vihollisiani. Mielestäni Venäjän olisi tiukasti puututtava asiaan.


Nimittäin selatessani ryhmän kirjoituksia, niin ensi vaikutelma oli se, että onpas Suomessa hyvin kehittynyt avohoitojärjestelmä, koska noinkin Putin-myönteisiä kansalaisia liikkuu ilmeisesti mielisairaaloiden ulkopuolella.

Kuitenkin kirjoituksia tarkemmin tutkiessani huomasin, että monet sisällöntuottajat pyrkivät saattamaan Venäjän erittäin huonoon valoon eräänlaisella neulanpistopolitiikalla.

Esimerkiksi eräs sisällöntuottaja rinnasti Ukrainan erikoisen sotilasoperaation pyhäksi sodaksi, vaikka hänen pitäisi ymmärtää, ettei sota sanaa pitäisi tässä tilanteessa käyttää, koska siitä seuraa hyvinkin kova vankeustuomio.

Toinen sisällöntuottaja taas antoi ymmärtää, ettei Moskva-alus uponnutkaan haasteellisen merisään vuoksi, kuten venäläisasiantuntijat ovat kertoneet, vaan että Naton sukellusveneet olivat asialla.

Lisäksi kyseinen sisällöntuottaja kertoo kolmannen maailman sodan olevan jo käynnissä Venäjän ja Naton välillä, joka sitten on varmaankin Venäjällä peruste 15 vuoden kakkuun, koska kyseessä todellakin on vain erikoinen sotilasoperaatio, jonka tarkoitus on Ukrainan natsifikaatio, narkomanisaatio, demilitarisaatio ja homolisaatio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti