tiistai 26. huhtikuuta 2022

Z

Vihdoinkin minulle selvisi sosialistisesta mediasta, mikä on viime aikoina sattuneesta syystä julkisuuteen nousseen Z-tunnuksen historia. Selvästi neuvostovastaisen ja russofobistisen sosialistisen median asiantuntijan mukaan alun perin oli tarkoitus tehdä hakaristi, mutta koska toinen Z-kirjain oli varastettu, niin hakaristiä ei saatu valmiiksi.


Kyseinen asiantuntija antaa kuvan siitä, että venäläisten suuri ongelma on varastelu enkä pysty näkemystä täysin kiistämään. Pitää kuitenkin muistaa, että sodassa totuus on ensimmäinen uhri ja voi olla, että venäläissotilaiden varastelua Ukrainassa meillä liioitellaan.

Meillä suhtaudutaan huvittuneesti Tuntemattoman sotilaan Rahikaiseen, jolla myös oli taipumus varasteluun. Jotenkin keksilöiden ja marmelaadin pikkunäpistely hyväksytään, mutta venäläissotilaiden väitettyä taipumusta vessanpyttyjenkin viemiseen paheksutaan. Ei se Rahikainen kuitenkaan joutunut seisomaan Lammion määräämää kovennettua vessanpytty kainalossa.

Itse olen käynyt kymmeniä kertoja itärajan takana ja ihmetellyt, kun minulta ei ole koskaan mitään varastettu eikä mielestäni edes taksikuskit ole huijanneet. Pikemminkin olen törmännyt hämmästyttävään rehellisyyteen. Muistanpa, miten rouvan todella kalliit silmälasit unohtuivat joskus Käkisalmen hotelliin, mutta niin vain ne saapuivat sieltä pari kuukautta myöhemmin Kuopioon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti