sunnuntai 24. huhtikuuta 2022

VOVA-SETÄ ASUU VENÄJÄLLÄ

Tarkoitin eilen huonoa makua osoittavaksi huumorileikiksi sen, että Venäjän tulisi nyt erilaisia historiallisia vääryyksiä oikoessaan vaatia Usa:lta Alaskaa takaisin. Sain sosialistisessa mediassa palautetta, ettei asia ole huumorileikkiä, koska venäläiset ovat ilman ohjeistustanikin ymmärtäneet ottaa esille kyseisen historiallisen vääryyden.

Youtubesta löytyy Alaskan kaipuusta jopa video, jota tosin ensin kuvittelin venäläiseksi Kummeli-huumoriksi. Videolla lapsikuoro vakuuttaa olevansa valmis viimeiseen taisteluun, kunhan vain Vova-setä, eli Putin, vain ymmärtää esittää asiasta kutsun.

Niin kauheaa kuin se onkin, niin kyse ei ole Kummeli-huumorista.
Vapaasti käännettynä lapsikuoro vakuuttaa, että olkoon maan päällä rauha, mutta mikäli ylipäällikön käsky käy viimeiseen taisteluun, me olemme kanssasi Vova-setä. Sevastopol on meidän ja Krim, ne säilyvät tuleville sukupolville. Palautamme kotimaan satamaan myös Alaskan.

Alaskan palauttaminen kotimaan satamaan saattaa olla jopa haasteellisempi tehtävä kuin Ukrainan denatsifikaatio, denarkomanisaatio, dehomolisaatio ja demilitarisaatio käynnissä olevan erikoisen sotilasoperaation avulla, joka näyttää kääntyvän tyranni Putinin laajennetuksi itsemurhaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti