lauantai 2. huhtikuuta 2022

KULLISSA SE VIKA ON

 Maailman tilanne on niin synkkä, että en ole helmikuun 24. päivän jälkeen jaksanut lukaista kuin otsikot Hesarista. Ukrainan sodan lisäksi viimeaikaisista otsikoista on jäänyt mieleeni se, että Spede on ahdistellut Lenitaa viime vuosituhannella seksuaalihässimismielessä.


Mutta tänä aamuna silmääni pisti, että Ukrainan sodan lisäksi nyt on tapetilla Olympiakomitean seksuaalihässimisasiat. Olympiakomitean herra Mika Lehtimäki on ilmeisesti lähetellyt seksuaalishässimissävytteisiä tekstiviestejä joillekuille naisenpuolille ihan usovaisen kansanedustaja Toimi Kankaanniemen tapaan.


Speden seksuaalihässimisskandaalin jälkeen moni julkkis tuli todistamaan, että ainakaan häntä Spede ei ole ahdistellut ja Lehtimäen osalta itse voin todistaa, että olin kesällä 2018 Kuopion Kalevan kisojen aikaan  uimassa Kuopion Scandia-hotellin rannassa Mika Lehtimäen kanssa eikä hän minua ainakaan ahdistellut.


Tänä aamuna myös omilla silmillä Hesarista luin, että eräs lääketiedettä opiskeleva ja Suomen jääkiekkomaajoukkueen voimahankinnasta vastaava naispuolinen painonnostaja olisi ahdistellut jääkiekkomaajoukkuettamme seksuaalihässimismielessä. Jääkiekkomaajoukkueen johto tosin vakuutti, ettei ahdistelua ole koettu joukkueessa ahdistavana kokemuksena.


Itse epäilen, että jääkiekkomaajoukkuetapauksessa kysymys on vain väärinkäsityksestä. Kyseessä oleva naispainonnostaja muistuttaa ulkoiselta olemukseltaan Kontio ja Parmas-sarjan Sirkka-nimistä ronskia lääkäriä ja tapahtumien kulku on saattanut olla kuten tässä videossa, jossa konstaapeli Kontiolla on lenssu, mutta Sirkka epäilee, että kullissa se vika on.... 

https://www.youtube.com/watch?v=Ee-ukQDOPT4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti