lauantai 9. huhtikuuta 2022

NATSI BEN ZYSKOWICZ?

Ihan täysin yksimielinen Suomen kansa ei ole Ukrainan denatsifikaatio-operaatiosta. Tämä selvisi minulle, kun tutkin dosentti Erkki Johan Bäckmanin, jota jostain syystä, jota voi vain arvailla, on kutsuttu sosialistisessa mediassa myös desantiksi, kannanottoja Ukrainan erikoiseen rauhanturvaoperaatioon.


Dosentti Erkki Johan Bäckmania käsittelevässä kansalaiskeskustelussa minulle selvisi, että hänellä on jopa jonkinlainen ErikoiZlähetys-niminen Youtube-kanava, jossa hän käsittelee Z-operaatiota. Lähetys löytyy tämän kansalaiskeskusteluketjun loppupuolelta https://www.punkinfinland.net/forum/viewtopic.php?f=60&t=85509&start=3630.

Lähetyksessä Bäckman keskustelee toisen tunnetun antifasistin Leena Hietasen kanssa maailmanmenosta ja jos ei jaksa katsoa koko noin puolentoista tunnin ohjelmaa, niin kannattaa katsoa ainakin ohjemaa 40 minuutin kohdasta eteenpäin, niin törmää mielipiteisiin, jotka saattavat hämmästyttää ja kummastuttaa pientä kulkijaa.

Keskustelijat nimittäin vaikuttavat olevan yhtä mieltä siitä, että EU on fasistinen liittoutuma ja fasistit ovat vallassa myös Suomessa. Varsinkin vasemmistopuolueet ja vihreät ovat täysin fasistisia, mutta Keskusta ei kuitenkaan ole täysin fasistinen.

Täysin fasistinen ei ole myöskään Kokoomus, koska siinä puolueessa kaikki eivät sentään ole zyskowiczeja. Luulen, että ihan aiheestakin Ben Zyskowiczia on arvosteltu, mutta luulen, ettei tätä juutalaistaustausta poliitikkoa ole ennen natsiksi haukuttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti