maanantai 11. huhtikuuta 2022

BUTSHA

Kävinpä tutkimassa sosiaalisesta mediasta, että miten suhtautuu maamme Islamilainen puolue ja sen tunnetuin aktivisti Abdullah Tammi Ukrainan tapahtumiin. Mutta eipä taida Abdullah Tammi enää olla musulumaani, koska hän on näköjään muuttanut nimensä takaisin Risto Tammeksi.

Risto Tammi on elämänsä varrella ollut lievästikin sanottuna innokas järjestömies, koska hän on tiettävästi puuhaillut ainakin Siitoinin natsiporukoissa, KGB:ssä ja Islamilaisessa puolueessa.
Facebook-päivitysten perusteelle Tammi on nykyään innokas eläinsuojelu- ja kissa-aktiivi. Ihmisiäkin hän suojelee sikäli, että hän tuomitsee Ukrainan sotilaiden raakuudet Butshassa, jossa Youtuben mukaan Ukrainan armeijan sotilas lopettaa kolmella laukauksella pahasti haavoittuneen Venäjän armeijan sotilaan kärsimykset.
Epäillään myös, että ukrainalaiset olisivat tappaneet samassa yhteydessä myös muutaman muun kiinni jääneen venäläisen. Tapausta ei voi hyväksyä, mutta jonkin verran sitä voi ymmärtää, sillä saattaa olla, että ukrainalaiset kostivat Butshassa tapahtuneen siviilien joukkoteurastuksen, jossa myös videolla näkyvät kuolleet Venäjän armeijan sotilaat ovat saattaneet olla mukana ainakin ukrainalaisten mielestä. https://ylilauta.org/sota/130271355 tätä videota ei suositella herkille ihmisille, sillä kertoo, millaista sota oikeasti on.
Ukrainan sotilasjohto on ainakin luvannut tutkia sotilaittensa tekemän mahdollisen sotarikoksen. Venäjän ulkoministeri Lavrovkin vaati tutkimuksia Butshan tapahtumista, mutta pystyi kuitenkin jo ennen tutkimuksia kiistämään Venäjän syyllisyyden tapahtumiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti