torstai 7. huhtikuuta 2022

MUALIMAN KIRJAT SEKASI

Elämme kummallisia aikoja. Minusta oli melkoinen yllätys, kun heti Venäjän hyökkäyksen jälkeen Rauhanpuolustajat ry tuomitsi sodan. Aikoihin on eletty, kun Rauhanpuolustajat ry tuomitsee itänaapurin aloittaman sodan.


Nyttemmin on paljastunut sekin yllätys, että maamme punavihreäfeministihallitus lienee ainakin rahassa mitaten maamme historian militäärein hallitus. Tosin voi olla, että kansantuloon suhteutettuna kesällä 1944 silloinen hallitus teki vielä suuremmat asehankinnat, mutta Suomihan ei koskaan Saksalta ostettuja aseita maksanut.

Joku itsensä pöhköksi lukenut historian lisenssi voisi muuten tehdä väitöskirjan Suomen historian suurimmasta väärennöksestä; ilmeisesti Suomen poliittinen johto väärensi asiapapereita ja väitti, että Saksalta ostetut lentokoneet, panssarit ja panssaritorjuntakalusto oli jo maksettu Saksalle, vaikka niin ei ollut tapahtunut. Saksan asekauppakuitit oli sodassa tuhottu.

Äsken kävin tutkimassa nettilehtiä ja yllätys oli melkoinen, kun huomasin, että Suomen Kommunistisen puolueen entinen puheenjohtaja Yrjö Hakanen tuomitsee Tiedonantaja-lehdessä jyrkästi Venäjän hyökkäyksen ja myös Venäjän Kommunistisen puolueen toiminnan asiassa.

Ja todellinen yllätys on se, että puoluelehtiä tarkastelemalla vaikuttaa siltä, että Perussuomalaiset tuomitsee maamme punavihreäfeministihallituksen pakolaispolitiikan ja vaatii nykyistä parempia tukia ukrainalaisille pakolaisille. Kyllä mualiman kirjat on sekasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti