torstai 29. kesäkuuta 2023

Dmitri Peskov

Rajarauha rikkoontui eilen Uukuniemen Pyhäjärven rannalla lukuisten selkäkeikkanaurujen johdosta. Rouvan serkku oli ilmeisesti esittämieni Putin-epäilyjen johdosta tilannut vallan Amerikasta geenitutkimukseen perustuvan sukuselvityksen, joka kyllä todisti sen, ettei täyttä varmuutta Putinin uukuniemeläistaustasta ole, mutta tämä seikka ei röhönaurua synnyttänyt, vaan röhönaurun synnytti se, että geenitutkimuksen mukaan rouvani suvussa törmätään heti kättelyssä venäläiseen Peskov-sukuun.

Ja kuten jokainen, joka yleensä jotain tietää, tietää, että Putinin jälkeen maailman toiseksi inhotuin ihminen, on Kremlin tiedottaja Dmitri Peskov, joka joutuu harva se päivä valehtelemaan maailmalle henkensä edestä. Hänen uukuniemeläistautastaan minulla ei kuitenkaan tutkimusten tässä vaiheessa ole enempää kerrottavaa.

Amerikkalaisten sukututkimusfirma ei ole uskoakseni saanut Putinilta geeninäytettä, joka on kuulemma niin tarkka geeneistään, että harvoilla ulkomaanmatkoillaankin hänellä on oma huussi mukanaan, jotta arvokkaita geenejä ei joudu arveluttaviin käsiin. Putin ilmeisesti pelkää, että jos hänen geenejään joutuu amerikkalaisten käsiin, nämä voivat nykyajan geenitekniikan avulla valmistaa vale-Putinin hämmentämään entisestään Kremlin valtataistelua. https://fi.wikipedia.org/wiki/Dmitri_Peskov

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti