keskiviikko 23. maaliskuuta 2022

TALIA JA AURINGONKUKAN SIEMENIÄ

Venäjän Ukrainassa operoivat rauhanturvajoukot näyttävät joutuneen yllättäviin vaikeuksiin, koska rauhanturvajoukot ovat edenneet niin nopeasti, ettei huolto ole pysynyt mukana ja niinpä rauhanturvaajilla alkaa olla pula ruoasta, jopa siinä määrin, että Venäjän kouluissa on alettu kerätä hätäapua rauhanturvarintamalle.

Ihmettelen, ettei Suomessa, jossa sosiaalisen median perusteella näyttää olevan yllättävän paljon maailman vihatuimman vielä elossa olevan miehen tukijoita, ole mitenkään reagoitu rauhanturvaajien hätään. Minusta nämä suomalaiset Putinin tukijat voisivat käynnistää pikaisesti meilläkin kansalaiskeräyksen, vaikkapa entisen kansanedustaja Mikko Elon johdolla, Ukrainan rauhanturvaajien hyväksi.

Koska kevät on ollut varhainen, eivätkä siivelliset pikkunisäkäsystävämme enää kaipaa talviruokintaa, voisi vaikkapa lintulaudoille jääneet talit ja auringonkukan siemenet kerätä venäläisille rauhanturvaajien käyttöön. Tali ja auringonkukan siemenet ovat erittäin energiapitoisia sekä hyvin säilyviä, ja niiden turvin Putinin rauhanturvaajien olisi hyvä jatkaa taisteluaan rauhan puolesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti