perjantai 18. maaliskuuta 2022

PUTIN ONKIN PULKKINEN

 Kun tämän hetken ihmiskunnan pahin sotarikollinen Vladimir Putin nousi valtaan, maamme mediassa riemuittiin, koska hänen uskottiin olevan taustaltaan Karjalan poikia. Putinista tiedettiin kertoa jopa se, että hänen mummonsa olisi vielä puhunut karjalan kieltä. Tällä hetkellä maamme media ei enää jostain syystä ylpeile Putinin karjalaistaustalla.



Virolainen suomalais-ugrilaisiin kansoihin perehtynyt tutkija Jaak Prozes kertoo kirjassaan Onko Putin vepsäläinen?, että todennäköisesti Vladimir Putin, jonka sukujuuret sekä isän että äidin puolelta ovat Tverin Karjalasta, olisi geeneiltään vepsäläinen. Näkemystään hän perustelee sillä, että Vepsä on maantieteellisesti lähinnä Tverin Karjalaa.


Itse rohkenen väittää, että Viron poika ei paneutunut tutkimustyöhönsä riittävällä vakavuudella, koska jos hän olisi lukenut vaikkapa Savon Sanomia, jossa kerrottiin pian Putinin valtaan nousun jälkeen miehen olevan Tverin Karjalan Pulkkisia eli näin ollen mies on uskoakseni uukuniemeläistaustainen, koska 1600-luvulla uukuniemeläiset pakenivat Ruotsin kohtuutonta veroastetta suurin joukoin Tverin Karjalaan.


Putinin uukuniemeläisyyttä vahvistaa myös se, että mies hankki aikoinaan vaatimattoman kesämökin Lahdenpohjasta ihan Uukuniemen naapurista. Mökin lisäksi aika pienipalkkainen Putin omistaa verotietojen mukaan myös vanhan nappisilmä-Ladan ja siihen peräkärryn, jolla hän varmaan rahtaa rakennustarpeita Uukuniemen vieressä sijaitsevalle mökilleen. Muistelen kuitenkin jostain lukeneeni, että verotustietojen mukaan Ladan peräkärryä Putin ei omistanut yksin, vaan yhdessä naapurin miehen kanssa.


Minusta vahva todiste siitä, että Putin onkin oikeastaan sukunimeltään Pulkkinen, on se, että tv:stä tuttu sketsihahmo Pulkkinen muistuttaa sekä ulkonäöltään että arvaamattomalta käytökseltään paljon Putinia, jonka asian voi tästä varmistaa: https://yle.fi/aihe/ohjelma/pulkkinen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti