torstai 24. maaliskuuta 2022

RASISTEJA VENÄLÄISET EIVÄT SENTÄÄN OLE

 Ukrainaan ystävällisesti suhtautuvalla sosiaalisen median sivulla väitettiin venäläisten olevan rasisteja. Itse pidän tämän hetken Venäjä poliittista johtoa kuitenkin vain fasisteina, jotka ovat käynnistäneet erikoisen rauhanturvaoperaation kitkeäkseen Ukrainasta natsismin, mutta rasisteina en pidä ainakaan Venäjän ylintä johtoa.

Nimittäin Venäjän poliittinen johtaja tyranni Putin on monien suomalaisten asiantuntijoiden mukaan tverinkarjalaisia. Venäjän hengellinen johtaja Kirill on mordvalainen kuten myös parlamentin ylähuoneen puheenjohtaja Valentina Matvijenko.

Monien mielestä Putinin lähin mies puolustusministeri Sergei Shoigu on kansallisuudeltaan tuvalainen, joka selittää hänen hyvin itämaiset kasvonpiirteensä. Tuvalaiset asuvat lähellä Mongolian rajaa ja monet heistä ovat uskonnoltaan buddhalaisia, mutta puolustusministeri on kuitenkin kristitty.

Monien mielestä Putinin toiseksi lähin mies on kenraali ja asevoimien pääesikunnan päällikkö Valeri Gerasimov. Hän on kotoisin Kazanista, joka on Venäjän tataarikulttuurin keskus ja paljon mahdollista, että hän on taustaltaan tataari. Myös Gerasimovin kasvoissa on mielestäni paljon itämaisia piirteitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti