tiistai 29. maaliskuuta 2022

PUTIN JA NAISET

Olen viime päivinä arvostellut karkeasti entisen hyvän itäisen naapurimme tyrannia, mutta on hänessä jotain hyvääkin. Nimittäin olemme olleet pitkään mökkinaapureita eikä miehestä ole ollut juurikaan harmia. Itse olen mökkeillyt Uukuniemellä ja Putin on viime vuodet mökkeillyt rajan toisella puolella Lahdenpohjassa, jossa hänellä lienee ihan omissa nimissään vaatimaton datsa. Nuorenamiehenä Putin lomaili vähän kauempana Uukuniemestä Sakkolan Kiimajärvellä, mutta vanhettuaan hän ei ole enää ollut Kiimajärvestä kiinnostunut.

Ainoan kerran Putinista oli häiriötä, kun hän vieraili Lahdenpohjan datsaltaan käsin Savonlinnassa. Siihen vierailuun varmaankin liittyi se, että ollessani kauniina kesäpäivänä laiturilla ongella, syöksyi iso helikopteri hirmuisella metelillä idästä niin matalalla, että olisin saattanut huitaista sitä ongenvavallani.
Kerrotaan muuten, että Savonlinnan vierailun aikaan seudun navigaattorit alkoivat näyttää sitä sun tätä. Ilmeisesti kyseessä oli sama elektroninen häirintä, jota tavattiin Itä-Suomessa Ukrainan erikoisen rauhanturvaoperaation alkaessa. Meillä Kuopiossa asti televisiolähetykset takkuilivat.
Tuosta Putinin Kiimajärvellä lomailusta tulikin mieleeni, että viime aikoina on lehdissä kirjoiteltu, että naapurin itämainen valtias ei ole ainakaan ihan aina jaksanut pitäytyä yksiavioisuuteen, vaan että hänelle on siunaantunut lehtolapsia useampiakin kappaleita. Saattaa niitä olla siunaantunut Karjalaankin, jossa mies viihtyy hyvin.
Sellaistakin olen lehdestä ihan omilla silmillä lukenut, että Putinin mielestä Venäjän kauneimmat naiset löytyvät Petroskoista. Asia saattaa hyvinkin pitää paikkansa ainakin mikäli on yhtään uskominen tätä petroskoilaisen Myllärit-yhtyeen kotikaupunkiaan ylistävää musiikkivideota, jossa vokalistina on muutama päivä sitten Kuopion kirjastolla uutta kirjaansa esittelemässä vieraillut Arto Rinne. Ihastelkaapa noita lavan reunalla iloitsevia karjalaisneitosia. https://www.youtube.com/watch?v=EUn5Gbx7yEw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti