torstai 31. maaliskuuta 2022

PUTIN JA TEURASTUS

USA:n presidentti syyllistyi törkeään kunnianloukkaukseen nimittäessään tyranni Putinia teurastajaksi. Luulen, että maailman miljoonat kunnon teurastajat tuntevat itsensä syvästi loukatuiksi. Itse olen elämässäni tuntenut ainoastaan yhden teurastajan, eli kotikylälläni toimineen Kiiskisen Aaron, joka oli ystävällinen herrasmies.


Asiakkaanaan olleita teuraseläimiäkin hän kohteli kunnioittavasti ja meille lapsille hän antoi povitaskussaan olleita piparminttuja syötäviksi ja pinskan hylsyjä leikkikaluiksi. Hän ei koskaan puhunut sian tappamisesta, vaan käytti hienostunutta kiertoilmaisua sian peseminen.

Sikäli tyranni Putin liittyy teurastamiseen, että hänen lapsuuden kaverinsa Petr Kolbin oli ammatiltaan teurastaja, mutta siirtyi sitten Putinin urakehityksen myötä liike-elämään ja ehti hankkia satojen miljoonien varallisuuden ennen kuolemaansa vuonna 2018.

Tosin Putinin sydänystävä teurastaja Kolbin ei ollut, koska hän kuoli suhteellisen köyhänä. Esimerkiksi Putinin sellonsoittaja lapsuudenkaveri Sergei Roldugin on tienannut elämässään 2.000 miljoonaa ja Putinin nuoruuden judokaverit Rotenbergit vieläkin enemmän.

Venäjän kansalliskaartin johtajaksi Putin nosti nuoruudenaikaisen judokaverinsa Viktor Zolotovin, joka on koulutukseltaan sorvari. Zolotov ei ole juurikaan menestynyt liike-elämässä, koska hänen omaisuutensa arvo lasketaan vain kymmenissä miljoonissa euroissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti