perjantai 18. maaliskuuta 2022

AINA BERGROTH

 

Kuopion filosofiakerhokin kokoontui eilen pitkän koronatauon jälkeen. Kirjailija ja dramaturgi Aina Bergroth, joka muuten on valistuneen arvaukseni mukaan maamme johtavan kuvataiteilija Marjatta Tapiolan tytär alusti aiheesta ”Keskustelua näyttämön ja filosofian rajapinnoilla”.
Hyvin alustikin, jonka jälkeen pyysin puheenvuoron ja heti sen myös sain ja kysyin, että Jussi Halla-ahon epävirallisen elämäkerran mukaan Jussi on vanhaa Bergrothien kulttuuri ja sivistyssukua, jossa suvussa on oltu ylioppilaita jo 300 vuotta ja että mahtaneeko alustaja olla Jussille sukua.
Aina Bergroth myönsi hieman kauhistuneenoloisena olevansa Jussin serkkutyttö, mutta korosti olevansa poliittisesti ihan toista maata ja että hän on kauhulla seurannut serkkupoikansa viimepäiväisiä kannanottoja.
Itsekin myönsi, etten ole itsekään Halla-ahon miehiä, mutta että olen vaikuttunut hänen viimeisestä tempustaan. Jussihan ilmoitti, että Lännen tulisi välittömästi ryhtyä sotatoimiin Venäjän hyökkäyksen pysäyttämiseksi Ukrainassa.
Moni suomalaispoliitikko kauhistui, että nyt Jussi saa aikaan kolmannen maailmansodan heti sen jälkeen, kun on toiminut muutaman päivän puolustusvaliokunnan puheenjohtajana.
Itse kuitenkin korostin sitä, että heti kun Halla-aho ehdotti Lännen sotatoimia, jähmettyi venäläisten 60 kilometriä pitkä Kiovaa kohti edennyt rauhanturvaajakolonna paikalleen ilmeisesti kauhusta. Epäilin, että ehkä Halla-Ahon näyttelemä hullun miehen taktiikka saattaa jopa pelastaa maailman. Jäin käsitykseen, ettei Aina Bergroth ollut ainakaan täysin samaa mieltä asiasta.
Muuten tyrannianvastainen taisteluni jatkuu nyt uuden länsiavun turvin saadulla blogitaisteluvälineellä osoitteessa uusi.koivistoinen.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti