perjantai 18. maaliskuuta 2022

HOMOPRIKAATI

 Kuten olen jo aiemmin kertonut, niin luulen entisen hyvän itäisen naapurimme johtohenkilön toimienen syvän kiihtymyksen tai sitten eräiden keskushermostoon vaikuttavien aineiden vaikutuksen alaisena, kun hän vakuutti erikoisen rauhanturvaoperaationsa tavoitteena olevan Ukrainan denatsifiointi, demilitarisointi sekä narkomaanien poisjuuriminen Ukrainan johtopaikoilta.


Jotain hyvän entisen itäisen naapurimme johtohenkilöltä kuitenkin tunnekuohusta tms. johtuen unohtui. Niinpä Venäjän kirkon päähenkilö Kiril, joka on muuten sukulaispoikia, koska on mordvalainen, on palannut erikoisen rauhanturvaoperaation syihin sovintosunnuntaina pitämässä saarnassaan ja lisännyt erikoisen rauhanturvaoperaation syiksi myös homouden ja Pride-kulkueiden poisjuurimisen tai ainakin kammitsoimisen länsimaihin.

Minä, joka olen julkijumalaton ihminen, en pysty tuohon sanomaan muuta kuin että, VOI HERRA JUMALA! Nähtäväksi jää, miten Putin ja Kiril hankkeessaan onnistuvat.

Toivottavasti mahdollisimman moni seksuaalisiin vähemmistöihin kuuluva lukee tämän Kirkko ja kaupunkilehden jutun ja vetää siitä oikean johtopäätöksen. Toivon salaa mielessäni, että samalla tavalla kuin Espanjan sisällissodassa niitti mainetta fasisteja vastaan taistellut kansainvälinen prikaati, niin samalla tavalla ulkomaisista vapaaehtoisista muodostetaan Ukrainaan vapaaehtoinen homoprikaati, joka varmasti herättäisi kauhua vastustajissaan.

https://www.kirkkojakaupunki.fi/-/patriarkka-kirillin-mukaan-ukrainassa-kaydaan-sotaa-homouden-synnin-turmelemaa-lansimaailmaa-vastaan-puhumme-ihmiskunnan-pelastuksesta-?fbclid=IwAR14DrpNnCNP7g6UaNc_Hl0T8GZXR6kmI1p_hg-9O3ONqTerf_tDxaI9AX0


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti