tiistai 16. heinäkuuta 2024

Hypnoosimurhat

Trumpin murhaa yrittäneen nuorukaisen taustasta ei näytä löytyvän selitystä tapahtuneelle ja mietin nyt sitä, miten helposti ihmisiä voi hypnotisoida tai aivopestä tekemään murhia. Muistelen nimittäin, että palestiinalainen kristitty Sirhan Sirhan väitti sen jälkeen, kun hän oli ampunut Robert Kennedyn, että hän ei muista koko tapausta ja että hänet oli hypnoosissa. Oikeus ei pitänyt hypnoosia lieventävänä asianhaarana, joten Sirhan tuomittiin elinkautiseen vankeuteen. Kuolemantuomiot olivat siihen aikaan kiellettyjä Kaliforniassa.

Hypnoosi tai aivopesu saattaa selittää myös Lee Harvey Oswaldin tekemän John F. Kennedyn murhan. Oswald oli huono ampuja, mutta siitä huolimatta hän kykeni italialaisella kiväärillä kylmän rauhallisesti ampumaan Kennedyä päähän, vaikka tämä istui liikkuvassa autossa. Suomalaisillakin oli noita samanlaisia italialaisia kiväärejä jatkosodassa ja niitä pidettiin erittäin huonoina aseina.

Oswald oli asunut ennen tekoaan kolmisen vuotta Neuvostoliitossa ja ehkä hänet siellä ohjelmoitiin presidentin murhaajaksi. Siihen aikaan salamurhayritykset olivat normaalia ulkopolitiikkaa ja Usa harrasti varsinkin Fidel Castron murhailua ja Neuvostoliitto Titon. Tosin Titon murhailuyritykset loppuivat, kun tämä vanha partisaani ilmoitti Neuvostoliittoon, että ellei hänen murhailunsa lakkaa, hän lähettää omat miehensä Moskovaan, jolloin murhailut varmasti lakkaavat.

En muista, että Suomen tuomioistuimissa syytetyt olisivat puolustautuneet vetoamalla hypnoosin vaikutuksen alla olemiseen, mutta olen kuullut, että valtakunnan johtaja Pekka Siitoinin murhapolttoja yms. suorittaneet alaiset olisivat toimineet hypnoosissa. Siitoin oli hyvin karismaattinen ihminen ja selvänäkijä Aino Kassinen kertoi, että hänen johdollaan henkimaailman asioita opiskelleista oppilaista kaikkein lahjakkaimmat olivat Vesa-Matti Loiri ja Pekka Siitoin.

Siitoin oli syntynyt Varkaudessa, joten hän oli Savon poekia eikä hän ehkä ollut ihan vakavissaan valtakunnan johtajaa ja salatieteilijää esittäessään. Ammatiltaan Siitoin oli valokuvaaja ja hän onnistui 60-luvulla ottamaan erittäin uskottavan kuvan ufoista. Filmillä näkyi kaksi selvää valopalloa eivätkä asiantuntijatkaan pystyneet todistamaan niitä väärennöksiksi. Myöhemmin kuitenkin ilmeni, että ihmeelliset valopallot olivat valtakunnan johtaja Siitoinin paljaat pakarat, jotka hän oli kuvannut vitkalaukaisimella.

Tässäpä tietoa Sirhan Sirhanista: https://fi.wikipedia.org/wiki/Sirhan_Sirhan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti