tiistai 17. toukokuuta 2022

VAALIVILPPI

Janus Putkosen päätoimittama UMV-lehti vaikuttaa antavan täyden tukensa Ano Turtiaisen Valta Kuuluu Kansalle-puolueelle, joka näyttää olevan maamme ainut Venäjän politiikkaa kannattava ja koronarajoituksia vastustava eduskuntapuolue.


Venäjän politiikan tukeminen saattaa olla ihan puolueen rahoituksen kannalta perusteltu ratkaisu, mutta koronarajoitusten vastustaminen tuntuu pähkähullulta asialta, koska koronaan on ilmeisesti kuollut enemmän ihmisiä kuin ensimmäisessä maailmansodassa.

Koronan vähättely saattaa olla Turtiaisen poliittisen tulevaisuuden kannalta tärkeä asia. Näyttää nimittäin siltä, että sekä UMV että VKK ovat monissa näkemyksissään Trumpin linjoilla, joka jo kertaalleen voitti USA:n presidentin vaalit taistellessaan erilaisia salaliittoja vastaan. Ja vaikka Trump viimeksi hävisi presidentin vaalit, oli hän silti lähellä palata valtaan vallankaappauksen avulla, kun sai ison osan kannattajistaan uskomaan tapahtuneeseen vaalivilppiin.

Vaalivilppisalaliitto ei ole jäänyt varjostamaan vain USA:n vaaleja, vaan dosentti Erkki Johan Bäckman on näköjään jopa julkaissut kirjan Vaalivilppi Suomessa, joka perustuu vuoden 2021 kuntavaaleissa tapahtuneeseen vaalivilppiin, josta maamme valtamedia on täysin vaiennut.

Ilmeisesti vaalivilppi selittää sen, miksi kansanedustaja Ano Turtiaista ei valittu Juvan kunnanvaltuustoon. Bäckman on kokenut vaalivilppiasiantuntija, koska hän on toiminut tarkkailijana Itä-Ukrainan vaaleissa. Bäckmanin kirjaan voi tutustua tässä linkissä https://www.suomalainen.com/products/vaalivilppi-suomessa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti