lauantai 14. toukokuuta 2022

DOSENTIN OMA KANAVA

Dosentti Erkki Johan Bäckman syyttää valtamediaa valehtelusta varsinkin Ukraina-asiassa, joten asian tilan korjaamiseksi laitan tähän linkin Bäckmanin omalle Youtube-kanavalle, jossa voi alkuperäisessä ja väärentämättömässä muodossa seurata, kun hän keskustelee toisen antifasistin Leena Hietasen kanssa Ukrainan tilanteesta neljä päivää ennen Venäjän erikoisoperaation alkamista.


Sikäli Bäckman ja Hietanen ovat oikeassa, että he vakuuttavat, ettei Venäjä tule hyökkäämään, sillä niinhän siinä sitten muutama päivä myöhemmin kävikin, ettei Venäjä hyökännyt, vaan käynnisti vain erikoisoperaation, jossa termissä paino on sanassa erikoinen.

Bäckman korostaa ohjelmassaan myös sitä, että jos sota alkaisikin ei siitä tule oikeaa sotaa, koska ukrainalaiset kusevat heti housuunsa ja heittävät pois aseensa. Tässä ennustuksessa dosentti ei käsittääkseni ole täysin onnistunut. Bäckman korostaa myös sitä, ettei Venäjä ole aloittamassa mitään sotaa, vaan päin vastoin Nato on monellakin rintamalla hyökkäämässä Venäjälle.

Yhteenvetona toteaisin lopuksi, että ohjelmaa katsoessani tuli mieleen, että tahaton komiikka on huumorin paras vaikkakin vaikein muoto. Mieleen tuli myös se, että jokin hyvä psykologi voisi koettaa selvittää, mistä Bäckmanin, Hietasen ja ohjelmassa myös kuultavan Janus Putkosen käyttäytymisessä on kysymys.

Ohjelma näkyy tästä linkistä https://www.youtube.com/watch?v=r0v8FHOo3ZQ .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti