perjantai 13. toukokuuta 2022

NATSINENÄ

Olenpa mielenkiinnolla katsellut Youtubesta dosentti Erkki Johan Bäckmanin omaa nettikanavaa ja olen nyt vakavasti huolestunut Länsimaiden poliittisesta tilanteesta, koska sen käsityksen olen Bäckmanilta saanut, että fasismi on valtaamassa Suomen kuten muunkin läntisen maailman.


Suomen eduskunnassa näyttää tällä hetkellä olevan ainoastaan yksi selkeästä fasismin vastainen kansanedustaja, tosin hän on kyllä sitäkin vankempi juvalainen Ano Turtiainen, jolla poliittisten saavutusten lisäksi on ollut myös maastavedon maailmanennätys muistaakseni sarjassa alle 120 kilogrammaa.

Länsimaiden ulkopuolisesta maailmastakin voi olla vakavasti huolissaan, koska äskeisessä Ukrainan sotaa koskevassa YK:n äänestyksestä ilmeni, että maailman valtioista Venäjän lisäksi ainoastaan Eritrea, Pohjois-Korea, Syyria ja Valko-Venäjä ovat selkeästi fasismia vastaan.

Ukrainan erityinen rauhanturvaoperaatio on myös osoittanut, että varsinaiseen fasismin vastaiseen aseellisen kamppailuun on vaikea värvätä vapaaehtoisia, sillä tiettävästi vain Syyriasta ja Eritreasta on löytynyt runsaasti fasismin vastaiseen taiteluun halukkaita nuoria miehiä; venäläiset ja valkovenäläisetkin näyttävät mielellään jättävän fasismin vastaisen käytännön taistelun muiden huoleksi. Muistanpa, miten minun nuoruudessani rauhanvoimat marssivat maailmassa jyrmyin askelin, mutta nykyään rauhanvoimat marssivatkin sandaalit läpsyen.

Jos jollekulle sattuu olemaan epäselvää se, että kuka on fasisti ja kuka antifasisti, niin kannattaa kääntyä entisen toimittajan Leena Hietasen puoleen, joka tässä Bäckmanin kanavalla kertoo, miten hänellä on kerrassaan erinomainen natsinenä, joka heti pystyy tunnistamaan fasistit.

https://www.tiktok.com/@hanzfin/video/7085035795895127301

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti