perjantai 19. tammikuuta 2024

Metsaman

Metsaman, eli tuusniemeläinen Timo Juvonen on palannut televisioon uuden ohjelmasarjan muodossa ja se on hyvä se. Jo sarjan ensimmäisessä osassa hän todisti sen, että kyllä suomalainenkin mies osaa puhua tunteistaan. Hän oli ollut hetken aikaa kovasti rakastunut ja kuvasi kokemaansa olotilaa mielestäni hyvin kauniilla tavalla ja kertoi, että kun on kovasti rakastunut, niin mikään ei oikein kunnolla v---ta. Voiko asian tuon sattuvammin sanoa.

Metsaman on viisas mies ja toivoisin, että hänen viisauttaan hyödynnettäisiin laajemminkin ja hänet kutsuttaisiin televisioon Ukrainan sodan erikoisasiantuntijaksi. Harva se päivä saamme nykyään kuulla uutisissa erilaisia Ukrainan asiantuntijoita ja yhteistä heille näyttää olevan se, etteivät heidän ennustuksensa tulevasta näytä pitävän paikkaansa.

Minusta Ukrainan sotaa parhaiten anaalisoi heti Venäjän hyökkäyksen jälkeen Metsaman Juvonen, joka arveli julkaisemassaan videossa sodan pääsyyksi sen, että Putin sairastaa kuppataudin tertiääristä vaihetta, jonka oireisiin kuuluu äkkipikaisuus, väkivaltaisuus ja arvaamaton käytös.

Julkaisin videon, jossa Juvonen esitteli näkemystään blogillani, jota olin julkaissut päivittäin 14 vuoden ajan ja jolla oli ollut noin 14 miljoonaa katselukertaa, mutta niinhän siinä sitten yllättäen kävi, että heti tuon videon julkaisun jälkeen blogini lakkasi toimimasta ja hävisi nettiavaruuteen. Tapahtuneen syitä voin vain arvailla.

Metsamanin Putin-videon voi katsoa tästä: https://www.youtube.com/watch?v=bUvdOiDqIms

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti