sunnuntai 3. heinäkuuta 2022

Mies maantien ojassa

 Niinhän siinä sitten kävi, että Uukuniemi-juhlien ensimmäisen päivän jälkeen päädyin maantien ojaan. Nimittäin TV-4:llä näytettiin HJK-KuPS-ottelu eikä kännykkäni suostunut näyttämään mökkirannassa lähetystä, vaan jouduin kiipeämään ylös maantielle, jossa kännykkä suostui pelin näyttämään.


Koska helle oli hirmuinen, kuten myös itikoiden määrä, ymmärsin painautua lojottamaan selälleni maantien ojaan jalat tienpenkalle, jolloin helle- ja hyttysongelma lieveni. Autoilijat tosin hiljensivät kohdallani ja katselivat minua mietteliään näköisinä, mutta ambulanssia tai poliisia ei kuitenkaan ilmaantunut.


 Muistinpa kuitenkin, että ollessani Heinolan kaupungin palveluksessa tapahtui kerran niin, että eräs kaupungin teknisen puolen mies oli ruokatunnillaan nukahtanut sähkökaapelikelan viereen seurauksella, että eräs huolestunut veronmaksaja hälytti paikalle ambulanssin. Silloin sovimme, että kaupungin työntekijöiden tulisi toimia siten, ettei väärinkäsityksiä synny veronmaksajien tai raadonsyöjälintujen keskuudessa.


HJK-KuPS päättyi taas kerran tasapeliin ja nähtäväksi jää, riittääkö savolaisten muutaman pisteen sarjajohto mestaruuteen asti. Tällä kertaa savolaisjoukkueessa pelasi sentään yksi maakunnan mies, joka olikin sen verran ratkaiseva pelaaja, että hän aiheutti rangaistuspotkun, jonka avulla HJK ylsi tasapeliin.

https://www.facebook.com/100002375038949/posts/5262830830472699/?app=fbl

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti