perjantai 1. heinäkuuta 2022

Maailman v....maisin mies

Uukuniemeläisten piilevä neuvostovastaisuus ilmenee myös siten, että paikkakuntalaiset suhteutuvat epäluuloisesti olettamaani, jonka mukaan Putin on taustaltaan uukuniemeläisiä. Olen perustellut olettamaani sillä, että Putinin molemmat vanhemmat ovat Tverin Karjalasta, jonne uukuniemeläisiä muutti 1600-luvun puolivälissä pilvin pimein. Kerrotaan, että Putinin mummokin osasi vielä karjalan kieltä.


Olen perustellut olettamaani myös sillä, että geneettisen perimänsä vuoksi Putin on tykästynyt uukuniemeläistyyppiseen maisemaan, koska silloin harvoin kun hän lomailee, niin hän lomailee tiettävästi Uukuniemen naapurissa Lahdenpohjassa - ainakin hänen Tupolev-yhteyskoneensa kiertelee koko loman ajan tiettyä pistettä Laatokan rannalla, jossa Venäjän tyrannin luultavasti vaatimattoman puoleinen kesämökki luultavasti sijaitsee.


Vahva näyttö Putinin uukuniemeläissukujuurista on se, että hän on ihan rouvani mummon siskon Emma Kuikan näköinen - Kuikkia muutti myös aikoinaan Tverin Karjalaan . Niinpä luulen olevani ns. väärän koivun kautta sukua Venäjän presidentille.


On myös aika vahva peruste epäillä Putinia uukuniemeläistaustaiseksi, koska jokunen vuosi sitten jossain ehkä epävirallisessa äänestyksessä valittiin Suomen v------maisimmaksi mieheksi uukuniemeläissukujuurinen pakinoitsija Kuikka. Luulen, että jos järjestettäisiin äänestys maailman v----maisimmasta miehestä, niin Putin olisi kisassa vahvoilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti