tiistai 7. kesäkuuta 2022

Koulukiusattu Medvedev

 

Venäjää johtavista gangstereista liberaaleimpana pidetty Medvedev on avannut sanaisen arkkunsa ja vapaasti käännettynä lausunut, että niin pitkään kuin pieru hänessä vähänkin kulkee, tulee hän olemaan sitä mieltä, että ukrainalaiset on tapettava. 
 
Uskon, että tämä mielipide tulee muuttamaan Saksan ja Ranskan rauhantahtoisten johtajien asennetta Venäjää kohtaan sikäli jyrkemmäksi, että he esittävät toivomuksen, että jotta Putin ei menettäisi kasvojaan, ukrainalaisista tapetaan vain puolet.
 
Tavallaan ymmärrän Medvedevin käytöstä, vaikkakaan en voi sitä hyväksyä. Nimittäin joskus törmäsin Pietarissa sikäläiseen suorapuheiseen naispuoliseen matkaoppaaseen, joka käytti maansa johtajista hellittelevää nimitystä "rosvot", vaikka todellisuudessa kyseessä eivät ole rosvot vaan murhamiehet.

Tämä suora-, ellei peräti ronskipuheinen naisenpuoli oli ollut lastentarhassa samalla luokalla kuin tuleva presidentti Medvedev ja hän katui tapaa, jolla pienikokoista Medvedeviä oli hiekkalaatikolla kiusattu. Hän sanoi selvällä suomella, että "perkele, kun en tullut hakanneeksi sitä kääpiötä vieläkin enemmän".
 
Epäilen, että pienikokoiset pietarilaiset Putin ja Medvedev ovat olleet koulukiusattuja ja nyt he ovat päättäneet kostaa kiusaajilleen oikein kunnolla ja siitä kärsii koko ihmiskunta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti