torstai 23. toukokuuta 2024

P---u on homo

Vaikuttavin näkemäni seinäraaputus löytyi reilut 40 vuotta sitten Vantaan Koivukylän opiskelija-asuntolan Rasinkatu 14:ssa sijainneen pesuhuoneen seinästä alle metrin korkeudelta, joten luulen jonkun alakoululaisen olleen asialla. Minusta mietelmässä "P---U ON HOMO", on jotain todella syvällistä ja jopa niin syvällistä, että en välttämättä sen syvällisyyttä täysin ymmärrä. Tai saattaa tietysti olla, että asialla olleella taaperolla oli vielä aukkoja tiedoissa.


Kuvasin tuon syvällisen mietelmän ja olen varma, että se kuva, jonka paikka eittämättä on Vantaan kaupunginmuseon kokoelmissa, piileskelee jossain noin viiden metrin säteellä tästä paikasta, jossa tätä kirjoitan, mutta ikävä kyllä en sitä nyt löydä.


Vaikka kaipaamaani kuvaa en löydä, niin netistä löytyy juuri sen talon kuva, jonka seinässä syvähenkinen raapustus oli, mutta näköjään kirjoitus on seinästä pyyhitty. Tuossa kulttuurihistoriallisesti merkittävässä vantaalaisessa talossa on näköjään 91,5 neliön osake myynnissä 72.000 eurolla, joten eivät ole asunnot Koivukylässä hinnankiroissa. https://www.kiinteistomaailma.fi/vantaa_myytavat_kerrostaloasunnot/1368831

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti